(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

FAQ

Honnét tudom, milyen tintapatront kell rendelni?
Találni nálunk tonert vagy tintapatront igazán egyszerű. Blogunkon egy cikkben, Hogyan válasszunk helyesen tonert vagy tintapatront, írtunk egy áttekinthető útmutatót. Ha ennek ellenére sem tudja megtalálni amit keres, ne habozzon és lépjen velünk kapcsolatba. Minden szükséges adatot megtalál a kapcsolat oldalon, és a jobb alsó sarokban a weben ott a Chat.

Mit tegyek, ha a megrendelés nem érkezett meg?
A megrendelés visszaigazolása tartalmazza a szállítmány követési számát. Ha a szállítmány nem nyomon követhető, lépjen velünk kapcsolatba. Minden bizonnyal megtaláljuk.

Milyen szállítási lehetőségek vannak?
Ügyfeleink számára számos szállítási lehetőséget kínálunk.

Rossz terméket rendeltem
Nem baj, bárkivel megtörténhet. A törvényes 14 napos határidőn belül az árut visszaküldheti nekünk és megállapodunk a megfelelő termék cseréjéről. Feltétel, hogy az árunak sértetlennek kell lennie és nem lehet használt. A gyorsabb ügyintézés érdekében jobb, ha erről a helyzetről értesít bennünket az áru visszaküldése előtt, pl. e-mailben.

Nincs információm a rendelés állapotáról?
Ellenőrizze e-mailjeit a „Spam“ mappában, lehetséges, hogy a rendelést vagy elküldést megerősítő e-mail itt végezte. Ha webáruházunkban regisztrált, akkor elég csak bejelentkezni és profiljában látni fogja az összes rendelést és azok állapotát is. Ha ennek ellenére még mindig nem talál tőlünk semmilyen üzenetet, akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Lehetséges a személyes átvétel?
Igen, lehetséges személyes átvétel, ami INGYENES, mégpedig üzletünkben Plzen-ben. Továbbá tudjuk javasolni a csomagküldő szolgáltatást, kb. 3500 átvevőhellyel.

Állami intézmény vagyunk. Fizethetünk számla alapján?
Igen, természetesen. Állami intézmények, hivatalok, iskolák, önkormányzatok, intézetek és egyéb állami, regionális vagy városi intézmények számára biztosítunk lehetőséget számla alapján fizetni. A megrendelés leadásánál webáruházunkban írja be ezt a kérését a megjegyzésbe.

Gondolkodom az eredeti és utángyártott nyomtató kazetta között. Melyiket válasszam?
Manapság az utángyártott kazetták minőségét illetően nincs ok félelemre. Természetesen olyan minőségi beszállító esetén, mint a mi társaságunk. Számos cikkünkben már megvitattuk a fő különbségeket és előnyöket. Hogy miért is vásárolni Okos tintapatront vagy Okos tonert tőlünk.