(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Tanácsok, tippek, használati utasítások

A megfelelő távolságtartás meghatározása padlószalag segítségével

Padlók, falak vagy rakodó rámpák – a jelölőszalagok valóban bárhol használhatók. Ideálisak intenzíven terhelt utak és raklapok szállítására szolgáló sávok jelölésére, valamint csövek színazonosítására. Az utóbbi időkben azonban gyakrabban használják a járványellenes intézkedések keretén belüli megfelelő távolságtartás és egyéb határok jelölésére. Ma rávilágítunk, hogy milyen módon.

A cikk részletesen

Tökéletes nagyformátumú nyomtatás kézközelben: válassza ki a helyes kellékanyagot

Ahhoz, hogy a nyomtatási eredmények pontosan megfeleljenek elképzelésének, nem elegendő csak minőségi nyomtatóval rendelkezni. Ugyanolyan fontosak a felhasznált színek, amelyek jelentős mértékben befolyásolják a végső nyomatot. Ugyanez az elv érvényes nemcsak a hagyományos, hanem a nagyformátumú nyomtatásnál is az úgyn. plotter nyomtatókon. Olvassa el, hogyan is működik egy ilyen nagy formátumú nyomtató, és hol mindenhol használják.

A cikk részletesen

Ismerje meg, hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti nyomtatópatronokat a hamisaktól

A hamisított nyomtatókazetták komoly kockázatot és veszélyt jelentenek a nyomtatók számára. Az eredeti tonerekkel ellentétben károsíthatják a nyomtató hardverét és a munkafolyamatok kellemetlen késését okozhatják. Ezért ha új tonert vagy nyomtatópatront használ a nyomtatóba, mindig győződjön meg arról, hogy nem hamisítványról van szó. Cikkünkben eláruljuk, hogy lehet ezt felismerni.

A cikk részletesen

Újdonságok, amelyek ma már természetesek

A nyomtatói ipar rendkívüli gyorsasággal fejlődik. Ezért nem csodálkozhatunk, ha folyamatosan kínál olyan vívmányokat, amelyek különböző módon megkönnyítik és felgyorsítják nemcsak a nyomtatást, hanem minden hozzá kapcsolódó dolgot is. Hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra is, amivel hozzájárul a környezetvédelemhez. Ismerkedjen meg néhány újdonsággal a nyomtatás terén és győződjön meg arról, hogy mindig tud valamit kínálni Önnek.

A cikk részletesen

Hogyan válasszunk nyomtatót otthoni és irodai célokra?

Hasonlóan a számítógépekhez a nyomtatók is egyre inkább a háztartás technikai felszerelésének szerves részévé válnak. Arra való tekintet nélkül, hogy fényképek, kedvenc receptek, munkadokumentumok vagy a gyerekek házi feladatának nyomtatásáról van-e szó, fontosságuk napról napra nő. Ha Ön is fontolgatja a nyomtató vásárlást otthonra vagy irodájába, akkor tanácsot adunk a megfelelő berendezés kiválasztásához.

A cikk részletesen

Miért blokkolnak le az utángyártott kellékanyagok

Hogy a toner vagy patron leblokkol, mert a nyomtató nem akarja felismerni, ez nem is olyan egyedi történet, mint gondolná. Ha tehát utángyártott tonert használ és ennek ellenére leblokkolt, akkor az egyetlen megoldás a nyomtató firmware illesztőprogramjának frissítése lehet. Mai cikkünkben eláruljuk, hogy mi lehet az oka ennek a helyzetnek és mit tudunk csinálni annak érdekében, hogy ezt sikeresen elkerüljük.

A cikk részletesen

Fedezze fel a Konica Minolta márkájú nyomtatókat

A világhírű japán Konica Minolta társaság nagyon előkelő helyet foglal el az irodai technikával és dokumentum feldolgozással foglalkozó vállalatok között. A Konica Minolta székhelye a tokiói Marunouchi, Chiyoda, és a mai napig a világ 49 országában nyitott fiókot. Kereskedelmi képviseletét kiterjesztette a világ számtalan országára, ezért termékeit jelenleg Amerikában, Ázsiában, Európában, a Közel-Keleten és Afrikában is árulja.

A cikk részletesen
12345678...111213