(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Tanácsok, tippek, használati utasítások

Ismerje meg, hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti nyomtatópatronokat a hamisaktól

A hamisított nyomtatókazetták komoly kockázatot és veszélyt jelentenek a nyomtatók számára. Az eredeti tonerekkel ellentétben károsíthatják a nyomtató hardverét és a munkafolyamatok kellemetlen késését okozhatják. Ezért ha új tonert vagy nyomtatópatront használ a nyomtatóba, mindig győződjön meg arról, hogy nem hamisítványról van szó. Cikkünkben eláruljuk, hogy lehet ezt felismerni.

A cikk részletesen

Újdonságok, amelyek ma már természetesek

A nyomtatói ipar rendkívüli gyorsasággal fejlődik. Ezért nem csodálkozhatunk, ha folyamatosan kínál olyan vívmányokat, amelyek különböző módon megkönnyítik és felgyorsítják nemcsak a nyomtatást, hanem minden hozzá kapcsolódó dolgot is. Hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra is, amivel hozzájárul a környezetvédelemhez. Ismerkedjen meg néhány újdonsággal a nyomtatás terén és győződjön meg arról, hogy mindig tud valamit kínálni Önnek.

A cikk részletesen

Hogyan válasszunk nyomtatót otthoni és irodai célokra?

Hasonlóan a számítógépekhez a nyomtatók is egyre inkább a háztartás technikai felszerelésének szerves részévé válnak. Arra való tekintet nélkül, hogy fényképek, kedvenc receptek, munkadokumentumok vagy a gyerekek házi feladatának nyomtatásáról van-e szó, fontosságuk napról napra nő. Ha Ön is fontolgatja a nyomtató vásárlást otthonra vagy irodájába, akkor tanácsot adunk a megfelelő berendezés kiválasztásához.

A cikk részletesen

Miért blokkolnak le az utángyártott kellékanyagok

Hogy a toner vagy patron leblokkol, mert a nyomtató nem akarja felismerni, ez nem is olyan egyedi történet, mint gondolná. Ha tehát utángyártott tonert használ és ennek ellenére leblokkolt, akkor az egyetlen megoldás a nyomtató firmware illesztőprogramjának frissítése lehet. Mai cikkünkben eláruljuk, hogy mi lehet az oka ennek a helyzetnek és mit tudunk csinálni annak érdekében, hogy ezt sikeresen elkerüljük.

A cikk részletesen

Fedezze fel a Konica Minolta márkájú nyomtatókat

A világhírű japán Konica Minolta társaság nagyon előkelő helyet foglal el az irodai technikával és dokumentum feldolgozással foglalkozó vállalatok között. A Konica Minolta székhelye a tokiói Marunouchi, Chiyoda, és a mai napig a világ 49 országában nyitott fiókot. Kereskedelmi képviseletét kiterjesztette a világ számtalan országára, ezért termékeit jelenleg Amerikában, Ázsiában, Európában, a Közel-Keleten és Afrikában is árulja.

A cikk részletesen

Egyre növekszik a mobiltelefonról történő közvetlen nyomtatás iránti igény. Tudja, hogy kell csinálni?

A modern mobiltelefonok attraktív dizájnt, elegendő kapacitású belső memóriát, ésszerű teljesítményt és rengeteg hasznos funkciót kínálnak. Nem csoda tehát, hogy az okostelefonok teljes értékű berendezéseket képviselnek, amelyek képesek a táblagépekkel és laptopokkal versenyre kelni. Az okostelefonokat használjuk online vásárlásokhoz, fizetünk velük készpénz nélkül, navigáláshoz és oktatáshoz is felhasználhatók, és ez még messziről nem minden. Nagyszerű szolgálatot nyújtanak munkadokumentumok vagy egyéb irományok illetve fényképek nyomtatásánál.

A cikk részletesen

Kyocera – az irodatechnika gyöngyszeme

A Japán Kyocera társaság a közép-európai régióba egy erős, világszerte elismert cég hátterét és minőségi termékeinek viszonylag széles portfólióját hozta. A hatékony napelemek, mobiltelefonok vagy csúcskategóriás kerámiakések mellett azonban különleges figyelmet érdemelnek a modern nyomtatók és kifinomult multifunkciós berendezések, amelyek munkakollektíváknak és egyéneknek segítenek kompromisszumok nélkül leküzdeni még a legigényesebb kihívásokat is.

A cikk részletesen

Baleset a tonerrel? Ezeknek a tanácsoknak köszönhetően semmit sem kell a véletlenre hagynia és ruhája olyan lesz, mint újkorában

A tonercsere a lézernyomtatóban egy aránylag egyszerű dolog, de sajnos a finom festékpor eltávolítása a pólóról vagy nadrágról már más kategóriába tartozik. Bár ilyen „galibák“ nem túl gyakoriak, néha mégis előfordulnak. Tehát hogyan lehet hatékonyan és a lehető legkíméletesebben eltávolítani a festékport a ruhadarabokról? Minden hasznosat megtudhat a következő sorokból.

A cikk részletesen

Hová helyezzük a nyomtatót? Tanácsot adunk Önnek!

A sok éves fejlesztésnek és innovációnak köszönhetően a mai nyomtatók professzionális nyomtatási minőséggel büszkélkedhetnek, ami kéz a kézben halad a magas nyomtatási sebességgel. A nyomtatók természetesen számos ügyes funkcióval, ergonomikus dizájnnal és kompakt méreteikkel is örömet szereznek. Így a nyomtatók nem foglalnak sok helyet, de hogy a munkavégzés velük igazán kellemes és egyszerű legyen, jó lesz betartani néhány alapvető ajánlást az otthoni vagy irodai elhelyezésükkel kapcsolatban.

A cikk részletesen
12345678...111213