Tanácsok, tippek, használati utasítások

A szkennerek hatékonyabbá tehetik a vállalat működését. Csak helyesen kell kiválasztani.

A szkennerek hosszú utat tettek meg a bevezetésük óta. Ma a szkennerek portfóliójában megtalálunk vonalkódokat olvasó egyszerű kézi berendezéseket, de csúcsminőségű 3D szkennereket is, melyek habozás nélkül képesek beolvasni és digitális formává alakítani háromdimenziós tárgyakat, beleértve az épületeket is. Nem jelent problémát a föld domborzatának szkennelése sem.

A cikk részletesen

Mennyibe kerülnek a címkecímkék nyomtatása az e-üzletben?

Legtöbben, akik egy eshop-ot vezetnek, foglalkoznak azzal, hogyan kell nyomtatni a címkéket a csomagokra. Nagyon gyakran találkozom hasonló kérdésekkel a vitákban és másutt. Ha előadóval kezdsz, akkor feltétlenül meg van tele a fejed mindent megtenni, hová kell venni az árut, hogyan kell árazni, hol kell tárolni, hogyan kell becsomagolni, kitölteni az eshopot, csatlakozni a hordozóhoz és legalább egy további bambillion elemet. Legtöbbjüknek keresési léggömb van a fején. Nem vagyok meglepve. Ugyanezt is megtettem.

A cikk részletesen

Ne becsülje alá a címkenyomtatókat. A marketing hatásos eszközei lehetnek

Információk, marketing és kommunikáció a kliensekkel vagy ügyfelekkel, ez ma a világ mozgatóereje. Manapság a marketing technikáit gyakorta használják közismert személyiségek, politikusok és természetesen vállalkozói alanyok is. Ők azok, akik ha a dinamikusan fejlődő világ részesei szeretnének lenni, akkor folyamatosan új utakat és lehetőségeket kell keresniük a jelenlegi vagy a potenciális ügyfelek elérésére vagy tájékoztatására.

A cikk részletesen
1234567891011