(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Tanácsok, tippek, használati utasítások

Brother címkekészítők és címkenyomtatók - miben különböznek?

A világhírű Brother cég kivétel nélkül piacvezető nemcsak a nyomtatók és multifunkciós készülékek gyártásában és forgalmazásában. Nagy büszkeségük még a címkenyomtatók és címkekészítők is, amelyek már régóta a segítőink, és nap mint nap használjuk őket a munkahelyen, sőt még otthon is megjelölésre és rendszerezésre. Ebben a cikkben pedig a Brother címkekészítők és címkenyomtatók lesznek a főszereplők. Elmondjuk, hogy jelenleg milyen Brother címkekészítő és Brother címkenyomtató termékcsaládok léteznek, milyen tulajdonságokkal rendelkeznek és hogyan lehet megkülönböztetni őket.

A cikk részletesen

A Brother sokoldalú TJ sorozatú ipari címkenyomtatói

Ezt a Brother TJ sorozatú nyomtatót az évekig tartó problémamentes nyomtatáshoz fejlesztették ki. Kiváló élettartamuknak köszönhetően nagyfokú tartósságukkal, valamint nagy nyomtatási sebességükkel és nagy tintaszalag-kapacitásukkal jeleskednek, amit biztosan értékelni fog az ipari környezetben történő nagy mennyiségű nyomtatásnál. Kialakításának és különböző csatlakozási lehetőségeinek köszönhetően bármilyen iparágban széleskörű használatra alkalmas.

A cikk részletesen

Nyomtatási technológiák Termikus transzfer vs. közvetlen termikus nyomtatás. Mi a különbség és mit jelent?

Valószínűleg találkozott már a "Direct Thermal (DT)" vagy "Thermal Transfer (TT)" kifejezéssel. Ezek az elnevezések többnyire olyan termékek paramétereiben jelennek meg, mint a címkenyomtatók (más néven hőnyomtatók) , címkekészítő szalagok, öntapadós címkék és tintaszalagok. De vajon tudja, hogy mit jelentenek valójában? Nem tudja? Ebben a cikkben elmondunk minden fontos információt, amit erről a témáról tudnia kell.

A cikk részletesen
12345678...151617