(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Tanácsok, tippek, használati utasítások

Zebra címkenyomtató kalibrálás? Elmondjuk, hogyan...

Vásárolt egy Zebra címkenyomtatót, és sajnos hirtelen rosszul, olvashatatlanul nyomtat, a címke egy kis vagy rossz részét nyomtatja ki, vagy akár üresen "jön ki" a nyomtatott címkék között? Az utóbbi időben egyre többször kapunk hívásokat ügyfelektől, akik tanácsot kérnek tőlünk, hogy miért hibásodik meg ilyen módon a címkenyomtatójuk. A probléma legtöbbször a kalibrálásban van, de Ön is könnyen megoldhatja.

A cikk részletesen

Biztonságos nyomtatás Ön és nyomtatója számára

Jól ismert tény, hogy a számítógépét vírusirtókkal és firmware-rel kell biztonságban tartania. Napjainkban a kibertámadások vagy az adatlopás nemcsak a nagyvállalatok, hanem a magánszemélyek számára is gyakori téma. De mi a helyzet a nyomtatójával? Sokan még mindig nem tudják, hogy ezek a mindenféle csalók által elkövetett támadások és lopások nemcsak a számítógépes adatokat, hanem a nyomtatókat is érintik. Azt gondolja, hogy felesleges ezzel foglalkozni? Itt vannak az okok, ami miatt nem szabad félvállról vennie a dolgot, és tippek, hogyan akadályozhatja meg, hogy adatai kiszivárogjanak.

A cikk részletesen

Mutassa meg a világnak kreatív szellemét a Brother ScanNCut vágóplotterekkel

A Brother ScanNCut plotterek forradalmi megoldást jelentenek a kreatív lelkek és a szakemberek számára egyaránt, akik precizitást, minőséget és megbízhatóságot követelnek meg a vágóplotterektől. A Brother ScanNCut vágóplotterek egyetlen kompakt készülékben egyesítik a szkennert és a vágóplottert. Ez a 2 az 1-ben megoldás leginkább a teljes tervezési és alkotási folyamatot egyszerűsíti, időt és mást is megtakarít.

A cikk részletesen

Ha a tintasugaras nyomtató nem úgy nyomtat, ahogy kellene...

Valószínűleg mindannyian jártunk már így - nyomtatási zavarok, hibaüzenetek, kiömlött tintapatronok és így tovább. Minden nyomtatási hibának oka lehet, és nem feltétlenül mindig a megvásárolt patron vagy a nyomtató hibája. Ebben a cikkben összefoglaljuk tintasugaras nyomtatójának vagy tintasugaras multifunkciós nyomtatójának leggyakrabban előforduló nyomtatási hibáit, és tippeket adunk, hogyan kerülheti el őket, vagy akár hogyan javíthatja ki őket.

A cikk részletesen

Mire szeretné figyelmeztetni Önt a lézernyomtatója? Nyomtatási hibák és üzenetek

Valószínűleg mindannyian jártunk már így - nyomtatási hibák, hibaüzenetek, kiömlött tonerpor és így tovább. Minden nyomtatási hibának oka lehet, és nem feltétlenül mindig a megvásárolt patron vagy a lézernyomtató hibája. Ebben a cikkben összefoglaljuk a leggyakrabban előforduló nyomtatási hibákat, és tippeket adunk, hogyan kerülheti el őket, vagy akár hogyan javíthatja ki.

A cikk részletesen

Brother címkekészítők és címkenyomtatók - miben különböznek?

A világhírű Brother cég kivétel nélkül piacvezető nemcsak a nyomtatók és multifunkciós készülékek gyártásában és forgalmazásában. Nagy büszkeségük még a címkenyomtatók és címkekészítők is, amelyek már régóta a segítőink, és nap mint nap használjuk őket a munkahelyen, sőt még otthon is megjelölésre és rendszerezésre. Ebben a cikkben pedig a Brother címkekészítők és címkenyomtatók lesznek a főszereplők. Elmondjuk, hogy jelenleg milyen Brother címkekészítő és Brother címkenyomtató termékcsaládok léteznek, milyen tulajdonságokkal rendelkeznek és hogyan lehet megkülönböztetni őket.

A cikk részletesen
12345678...151617