(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Tanácsok, tippek, használati utasítások

Hová helyezzük a nyomtatót? Tanácsot adunk Önnek!

A sok éves fejlesztésnek és innovációnak köszönhetően a mai nyomtatók professzionális nyomtatási minőséggel büszkélkedhetnek, ami kéz a kézben halad a magas nyomtatási sebességgel. A nyomtatók természetesen számos ügyes funkcióval, ergonomikus dizájnnal és kompakt méreteikkel is örömet szereznek. Így a nyomtatók nem foglalnak sok helyet, de hogy a munkavégzés velük igazán kellemes és egyszerű legyen, jó lesz betartani néhány alapvető ajánlást az otthoni vagy irodai elhelyezésükkel kapcsolatban.

A cikk részletesen

Brother tintasugaras és lézernyomtatók

A Brother a világelsők szűkebb csoportjába tartozik a maga területén. A cég megbízható szkennerekkel, ügyes címkenyomtatókkal és ugyancsak első osztályú tintasugaras, illetve lézernyomtatókkal rendelkezik, amelyeket számos hasznos funkció ékesít. Ezért egyáltalán nem meglepő, hogy ennek az elismert márkának a műhelyéből származó nyomtatók az óriási versengés ellenére rendszeres időközönként képesek rangos nemzetközi díjakat nyerni.

A cikk részletesen

Ismerje meg az elektromos vezetők jelölési lehetőségeit, és válassza ki a legmegfelelőbb változatot

A szigetelt elektromos vezetők jelölését több műszaki szabvány szabályozza. A vezetők jelölése színekkel vagy számokkal az egyik oldalon a személyek és vagyontárgyak biztonságának növeléséhez, másrészt pedig a szerelőmunkák, ellenőrzések, karbantartás vagy javítások egyszerűsítéséhez járul hozzá. Mivel a vezetékek és kábelek jelölésénél többféle lehetőség is fennáll, megnézzük gyenge és erős oldalaikat is.

A cikk részletesen

Az útlevelek már nemcsak személyeket vagy háziállatokat érintenek. Legújabban az utazó növényeknek is érinti.

Ha esetleg nem foglalkozik professzionális növényültetéssel, nemesítéssel, növényi anyagok termelésével vagy szaporításával, akkor a koronavírussal kapcsolatos hírek áradatában ez az információ valószínűleg Önt elkerülte. Azonban ha az említett tevékenységeket tervezi végrehajtani, esetleg növényeket szeretne forgalomba hozni az európai piacon, vagy az EU területén belül átszállítani, akkor erre figyeljen fel.

A cikk részletesen

A szkennerek hatékonyabbá tehetik a vállalat működését. Csak helyesen kell kiválasztani.

A szkennerek hosszú utat tettek meg a bevezetésük óta. Ma a szkennerek portfóliójában megtalálunk vonalkódokat olvasó egyszerű kézi berendezéseket, de csúcsminőségű 3D szkennereket is, melyek habozás nélkül képesek beolvasni és digitális formává alakítani háromdimenziós tárgyakat, beleértve az épületeket is. Nem jelent problémát a föld domborzatának szkennelése sem.

A cikk részletesen
12345678...101112