(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Tanácsok, tippek, használati utasítások

Ha a tintasugaras nyomtató nem úgy nyomtat, ahogy kellene...

Valószínűleg mindannyian jártunk már így - nyomtatási zavarok, hibaüzenetek, kiömlött tintapatronok és így tovább. Minden nyomtatási hibának oka lehet, és nem feltétlenül mindig a megvásárolt patron vagy a nyomtató hibája. Ebben a cikkben összefoglaljuk tintasugaras nyomtatójának vagy tintasugaras multifunkciós nyomtatójának leggyakrabban előforduló nyomtatási hibáit, és tippeket adunk, hogyan kerülheti el őket, vagy akár hogyan javíthatja ki őket.

A cikk részletesen

Mire szeretné figyelmeztetni Önt a lézernyomtatója? Nyomtatási hibák és üzenetek

Valószínűleg mindannyian jártunk már így - nyomtatási hibák, hibaüzenetek, kiömlött tonerpor és így tovább. Minden nyomtatási hibának oka lehet, és nem feltétlenül mindig a megvásárolt patron vagy a lézernyomtató hibája. Ebben a cikkben összefoglaljuk a leggyakrabban előforduló nyomtatási hibákat, és tippeket adunk, hogyan kerülheti el őket, vagy akár hogyan javíthatja ki.

A cikk részletesen

Brother címkekészítők és címkenyomtatók - miben különböznek?

A világhírű Brother cég kivétel nélkül piacvezető nemcsak a nyomtatók és multifunkciós készülékek gyártásában és forgalmazásában. Nagy büszkeségük még a címkenyomtatók és címkekészítők is, amelyek már régóta a segítőink, és nap mint nap használjuk őket a munkahelyen, sőt még otthon is megjelölésre és rendszerezésre. Ebben a cikkben pedig a Brother címkekészítők és címkenyomtatók lesznek a főszereplők. Elmondjuk, hogy jelenleg milyen Brother címkekészítő és Brother címkenyomtató termékcsaládok léteznek, milyen tulajdonságokkal rendelkeznek és hogyan lehet megkülönböztetni őket.

A cikk részletesen
12345678...151617