(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Tanácsok, tippek, használati utasítások

A Brother sokoldalú TJ sorozatú ipari címkenyomtatói

Ezt a Brother TJ sorozatú nyomtatót az évekig tartó problémamentes nyomtatáshoz fejlesztették ki. Kiváló élettartamuknak köszönhetően nagyfokú tartósságukkal, valamint nagy nyomtatási sebességükkel és nagy tintaszalag-kapacitásukkal jeleskednek, amit biztosan értékelni fog az ipari környezetben történő nagy mennyiségű nyomtatásnál. Kialakításának és különböző csatlakozási lehetőségeinek köszönhetően bármilyen iparágban széleskörű használatra alkalmas.

A cikk részletesen

Nyomtatási technológiák Termikus transzfer vs. közvetlen termikus nyomtatás. Mi a különbség és mit jelent?

Valószínűleg találkozott már a "Direct Thermal (DT)" vagy "Thermal Transfer (TT)" kifejezéssel. Ezek az elnevezések többnyire olyan termékek paramétereiben jelennek meg, mint a címkenyomtatók (más néven hőnyomtatók) , címkekészítő szalagok, öntapadós címkék és tintaszalagok. De vajon tudja, hogy mit jelentenek valójában? Nem tudja? Ebben a cikkben elmondunk minden fontos információt, amit erről a témáról tudnia kell.

A cikk részletesen

Milyen szalagok vannak a DYMO címkézőgépekhez? És hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

A DYMO nemcsak a címkézőgépek és címkenyomtatók vezető gyártója. Természetesen a portfóliójuk is szélesebb a gépeikhez szükséges fogyóeszközökkel, mint például a papírcímkék vagy a címkekészítő szalagok, amelyekre itt most koncentrálunk. Több mint 60 éve vannak jelen a piacon, és mindvégig a címkézőgépekre specializálódtak, így egyértelmű, hogy a piacvezetők közé tartoznak. Mint már említettük, a címkéző készülékekhez és címkenyomtatókhoz szükséges fogyóeszközökre is specializálódtak, ez pedig a szalagok, papírtekercsek és címkék. Legutóbbi cikkünkben a Brother szalag termékcsaládjait ismertettük, de mi a helyzet a DYMO szalagjaival? Miben különböznek ennek a nagy tekintélyű gyártónak a szalagjai? Szívesen adunk tanácsot, hogy mire kell figyelni a kiválasztáskor...

A cikk részletesen
12345678...141516