(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Tanácsok, tippek, használati utasítások

Ismerje meg az elektromos vezetők jelölési lehetőségeit, és válassza ki a legmegfelelőbb változatot

A szigetelt elektromos vezetők jelölését több műszaki szabvány szabályozza. A vezetők jelölése színekkel vagy számokkal az egyik oldalon a személyek és vagyontárgyak biztonságának növeléséhez, másrészt pedig a szerelőmunkák, ellenőrzések, karbantartás vagy javítások egyszerűsítéséhez járul hozzá. Mivel a vezetékek és kábelek jelölésénél többféle lehetőség is fennáll, megnézzük gyenge és erős oldalaikat is.

A cikk részletesen

Az útlevelek már nemcsak személyeket vagy háziállatokat érintenek. Legújabban az utazó növényeknek is érinti.

Ha esetleg nem foglalkozik professzionális növényültetéssel, nemesítéssel, növényi anyagok termelésével vagy szaporításával, akkor a koronavírussal kapcsolatos hírek áradatában ez az információ valószínűleg Önt elkerülte. Azonban ha az említett tevékenységeket tervezi végrehajtani, esetleg növényeket szeretne forgalomba hozni az európai piacon, vagy az EU területén belül átszállítani, akkor erre figyeljen fel.

A cikk részletesen

A szkennerek hatékonyabbá tehetik a vállalat működését. Csak helyesen kell kiválasztani.

A szkennerek hosszú utat tettek meg a bevezetésük óta. Ma a szkennerek portfóliójában megtalálunk vonalkódokat olvasó egyszerű kézi berendezéseket, de csúcsminőségű 3D szkennereket is, melyek habozás nélkül képesek beolvasni és digitális formává alakítani háromdimenziós tárgyakat, beleértve az épületeket is. Nem jelent problémát a föld domborzatának szkennelése sem.

A cikk részletesen

Mennyibe kerülnek a címkecímkék nyomtatása az e-üzletben?

Legtöbben, akik egy eshop-ot vezetnek, foglalkoznak azzal, hogyan kell nyomtatni a címkéket a csomagokra. Nagyon gyakran találkozom hasonló kérdésekkel a vitákban és másutt. Ha előadóval kezdsz, akkor feltétlenül meg van tele a fejed mindent megtenni, hová kell venni az árut, hogyan kell árazni, hol kell tárolni, hogyan kell becsomagolni, kitölteni az eshopot, csatlakozni a hordozóhoz és legalább egy további bambillion elemet. Legtöbbjüknek keresési léggömb van a fején. Nem vagyok meglepve. Ugyanezt is megtettem.

A cikk részletesen
12345678...101112