(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Címkenyomtatók? Jó választás telekommunikációs munkásoknak és villanyszerelőknek.

Nyomtató említésekor általában tipikus irodahelység íróasztallal, számítógéppel és számos praktikus eszközzel jelenik meg szemeink előtt. De ez Önt ne tévessze meg. Nyomtatók nemcsak az irodai berendezések közé tartozhatnak.

A címkenyomtatók a terep munkások felszerelésének pótolhatatlan részét alkotják

A professzionális címkenyomtatók tökéletes szolgáltatásokat nyújtanak számos iparág dolgozóinak. Természetesen nem kivételek a távközlési hálózat szerelők és a villanyszerelők sem, ezért ma teret nyújtunk éppen ezen különleges iparágak számára tervezett berendezéseknek. Ennek az oka egyszerű. Az ügyes, hordozható címkenyomtatók, véget vetnek a káosznak a jelöletlen kábelekkel teli elosztószekrényben és lehetővé teszik az egyéb elektromos alkotóelemek, mint pl. a kapcsolók, I/O modulok, tápegységek, megszakítók, sorkapcsok, relé modulok vagy konnektorok áttekinthető jelölését.

Még nyugodtan tovább sorolhatnánk a címkenyomtatók előnyeit, ugyanis ezek az eszközök nemcsak megkönnyítik a munkát, hanem ami nagyon fontos, a jól látható és olvasható címkék létrehozásával minimalizálják a balesetek kockázatát vagy az elektromos illetve távközlési alkotóelemek lehetséges hibás bekötését.

Nagy hiba lenne azonban azt gondolni, hogy minden címkenyomtató egyforma. Hasonlóan a hagyományos irodai nyomtatókhoz, összehasonlítva különböző címkenyomtató modelleket nagyon gyorsan megtapasztaljuk, hogy ezek radikálisan eltérhetnek egymástól. És nem csupán a kezelés egyszerűsége vagy a nyomtatási eredmények minősége terén.

Tipp: Kiválasztjuk a megfelelő címkenyomtatót

A kézi címkézők kínálata nagyon változatos

Az intelligens, nagy teljesítményű asztali címkenyomtatók megbízható, magas színvonalú nyomtatást kínálnak napi több száz, illetve ezer címke nyomtatására, de címkenyomtatáshoz terepen sokkal inkább alkalmasak a kézi címkenyomtatók.

Megfelelő berendezésre természetesen több tippünk is van. A villanyszerelők és mesteremberek nyugodtan támaszkodhatnak a Brother PT-H110 kézi címkézőre, de kitűnő ihletés lehet a tartós szerkezettel ellátott  BMP™21 Plus kézi címkenyomtató is. A címkéző lehetővé teszi a címkék automatikus formázását vezetők, kapcsolótáblák, sorkapcsolók jelöléséhez, valamint zászlócímkék és etikettek formázását más egyéb termékekhez vagy alkatrészekhez. Jól jön majd a 104 szimbólum az elektromos alkalmazásokhoz, adatkommunikációhoz, az intelligens otthonokhoz és az egészség és biztonságvédelemben is. A címkenyomtatóhoz hasznos lesz az újratölthető lítium-ion akkumulátor is, amely kitartásával terepen biztosan nem fog csalódást okozni.

Más típusú címkenyomtató is lehet telitalálat

Nagyszerű mobilitással rendelkeznek a praktikus kofferekben hordozható címkenyomtatók. Kiváló példa erre a berendezésre a professzionális Brother PT-E300VP címkenyomtató vagy a BMP™71 címkenyomtató thermo transzfer nyomtatási módszerrel a Brady társaságtól. A nyomtató szó szerint „csordultig van“ intelligens funkciókkal, és ezért képes azonnal kinyomtatni különféle formátumú és típusú címkéket, beleértve a zsugorcsöveket és az önlamináló kábeljelölő címkéket is. A BMP™71s címkenyomtató a WYSIWYG (What You SeeIs What You Get vagyis „amit látsz, azt kapsz“) felhasználói felülettel beépített beállításokkal rendelkezik a Telecom/DataCom számára. Természetes dolog a címke előnézetének megtekintése nyomtatás előtt, a QWERTZ billentyűzet és a „Smarttouchcell” technológia a menü kezelésének gyorsításához és egyszerűsítéséhez.

A címkenyomtató háttér megvilágítású kijelzővel, automatikus szalagvágóval rendelkezik, és megörvendeztet a 200 MB memória is, amely felgyorsítja a nyomtatási folyamatot a tárolt sablonok hozzáférésével. Ezekből akár 100 000 is tárolható a memóriában. És végül, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a hosszúkitartású Ni-MH töltőblokkot sem, aminek köszönhetően nyomtathatók címkék bármikor és bárhol, amikor szükség van rájuk.

Tipp: A Brady partnerei vagyunk