(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

A Brady partnerei vagyunk

Nyomtatók, tintapatronok, tonerek és szintén címkeszalagok a mi világunk, ezért büszkék vagyunk arra, hogy a Brady társaság partnerei lettünk, amely ügyfeleknek címkenyomtatók széles skáláját kínálja világszerte. De ez még nem minden. Tiszteletre méltó a biztonsági jelölésre és termékek vagy személyek azonosítására szolgáló megközelítőleg 15 000 standard terméktípus is.

A Brady termékskála kétségkívül a legátfogóbb nemcsak az európai, de a világpiacon is. A Brady termékek minőségi és hatékony megoldásokat hoznak a repülőipar, autóipar, élelmiszeripar vagy vegyipar számára, de felbecsülhetetlen értékűek az energetikai és építőiparban is. Még hosszan folytathatnánk azon iparágak felsorolását, melyek a Brady termékeket használják, de legjobb lesz, ha röviden bemutatunk néhány kiválasztott terméket.

Brady etikettek, címkék és függőcímkék

A termékek, berendezések és anyagok címkézésének fontosságát talán nem kell külön hangsúlyozni. Az etikettek, címkék és függőcímkék tájékoztatnak, védenek, figyelmeztetnek és megelőzik a balesetet, nem utolsó sorban azonban segítenek a termelékenység és munkateljesítmény szintjének javításában. Alkalmazásuk valóban változatos.

A kínálatban találhatunk számtalan etikettet és címkét általános ipari jelöléshez (például szállítási, típus- és leltározási címkék), de rendelkezésre állnak konkrét iparágaknak készült különleges etikettek és címkék is. Mindközül megemlíthetjük a kábelek, hálózatok, panelek és kapcsolószekrények jelölésére szolgáló etiketteket, címkéket és zsugorcsöveket.

A Brady több mint 5000 standard címkét kínál, de felhívnánk a figyelmet a méretre szabott címkékre, melyeket pontosan az Ön igényei szerint nyomtathat ki akár az irodában vagy terepen. Elég csak firmware frissítést telepíteni a Brady nyomtatóba, elkészíteni a címketekercset vagy íves címkéket, létrehozni a kívánt dizájnt és elindítani a címkék nyomtatását.

A Brady címkék, etikettek és függőcímkék tartóssága sem fog csalódást okozni

A Brady etikettek, címkék és függőcímkék megbirkóznak mind normál, mind szélsőséges körülményekkel. Ellenállnak kedvezőtlen időjárási viszontagságoknak, víznek, de magas hőmérsékleteknek, agresszív vegyszereknek, permetezésnek magas nyomás alatt és többszörös mosási ciklusoknak is. A címkék és etikettek szilárdan kitartanak zsíros, durva vagy lakkozott anyagokon is.

Brady nyomtatók

A Brady társaság semmit nem hagy a véletlenre és igyekszik minden ügyfelét kielégíteni. Ezért számos modern berendezést kínál címkék nyomtatásához, a legkisebb hordozható címkenyomtatóktól egészen a nagyteljesítményű nyomtatóeszközökig.

A hordozható Brady címkenyomtatók praktikus dizájnnal és kompakt méretekkel tűnnek ki. Intelligens chip technológiát alkalmazva használják az autokalibráció elvét. Könnyen kezelhetők billentyűzet és kijelző segítségével. A hordozható címkézők lehetővé teszik a felhasználók számára bármilyen azonosítási feladat végrehajtását közvetlenül a munka végzésének helyén, ideálisak naponta akár 1000 ellenálló címke létrehozásához. A hordozható címkézők közkedveltek gáz- és villanyszerelők, valamint mesteremberek körében.

A magasabb és erősebb rendű címkenyomtatók csatlakoztathatók a számítógéphez. Ezeket a berendezéseket a Brady THT címkenyomtatók képviselik, melyek a címkék létrehozásához megfelelő szoftverrel vannak felszerelve. Az intelligens asztali nyomtatók érvényesülnek elsősorban a termelő ágazatokban, irodákban, raktárakban, laboratóriumokban és cégeknél, melyek naponta több száz vagy akár több ezer címkét is nyomtatnak.

No és a végére hagytuk az integrált nyomtatási funkciókkal rendelkező speciális berendezéseket, amelyek az egyetlen helyes válasz a terjedelmes, sorozatgyártású kábelek, kábelkötegek, PCB lapok és más elektronikus vagy ipari termékek jelölésének követelményeire.

Tipp: Kiválasztjuk a megfelelő címkézőt – alapvető javaslatok és tanácsok