(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

A Partex partnerei vagyunk

Már csaknem két évtized óta működünk az elektrotechnika piacán. Ez idő alatt több ezer elégedett ügyfél használta ki szolgáltatásainkat, és mi pedig az üzletág problematikáját megismertük minden lehetséges oldalról. Csakúgy, mint az Ön igényeit.

 

Tisztában vagyunk azonban azzal, hogy még mindig tudunk többet nyújtani, és mivel állandóan arra törekszünk, hogy maximálisan kielégítsük ügyfeleink igényeit úgy döntöttünk, kibővítjük termékkínálatunkat a Partex társaság termékeivel.

Együttműködés a Partexel nem a véletlen műve

Ha azt kérdezi, hogy miért éppen a Partex, szívesen megmagyarázzuk. A címkenyomtatók ma már szinte minden iroda felszerelésének elengedhetetlen részei. Helytállnak dokumentumok, mappák, de befektetett eszközök megjelölésénél, segítséget nyújtanak az irodaszerek leltározásában és raktározásában. A címkék vonalkódokat vagy QR kódokat tartalmazhatnak, így szkenner segítségével még gyorsabb és egyszerűbb a nyilvántartás.

Természetesen a címkék használata széleskörű alkalmazásra lelt az ipar valamennyi ágazatában. Valamennyi közül megemlíthetjük a vegyipart, autóipart illetve élelmiszeripart, de nélkülük a csőszerelők vagy villanyszerelők sem boldogulnak. Noha a piacon számos különböző címkenyomtató és anyagok címkézésére szolgáló kiegészítő termék található, nem mindegyik tud megfelelni a szigorú kritériumoknak, és közülük sokat inkább a „játékok“ kategóriába sorolhatnánk be.

Ez viszont egyértelműen nem a Partex termékek esete. A Partex társaság korszerű termékeket gyárt anyagok, kábelek, csövek és más alkotórészek jelölésére, és mivel a CDRmarket számára fontos az árusított termékek kitűnő minősége, a kölcsönös együttműködés mellett döntöttünk.

Modern termékek, professzionális jelölési minőség

A Partex az ipari címkézés területén a világ vezető egyéniségei közé tartozik, aki leányvállalatain keresztül az összes kontinensen tevékenykedik. Így a Partex termékeket megtalálhatja háztartásokban, irodákban ugyanúgy, mint erőművekben vagy ipari épületek és középületek távközlési berendezéseiben szerte a világon. Mindenhol, ahol elengedhetetlen az eszközök, anyagok, kábelek, illetve elektromos berendezések tartós és megbízható jelölése, előszeretettel alkalmazzák éppen a Partex termékeket.

Ennek a partnerségnek köszönhetően mostantól Ön is élvezheti a Partex jelölő termékek kényelmét, megbízhatóságát és kiváló minőségét. Rendelkezésére állnak festék- és öntapadó szalagok, PVC feliratozható zsugorcsövek, szalagok, tokok és címkék.  Meggyőződésünk, hogy kínálatunkban örömmel fogadja a professzionális hordozható termo-transzfer nyomtatókat, melyek több szakma számára is nélkülözhetetlen munka segédeszközzé válnak.

Tipp: Kiválasztjuk a megfelelő címkézőt – alapvető javaslatok és tanácsok