(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Zebra ZC300 műanyag kártya nyomtató

Készítsen kiváló minőségű ID kártyát a ID- és plasztikkártya-nyomtatóink segítségével. Kínálatunkban megtalálja az alap, kis térfogatú tagsági kártya nyomtatóinkat, de a nagy kapacitású, ismételt kártya átvitelhez alkalmas nyomtatókat is. Ideális diákigazolványokhoz, beléptetésekhez stb.

ZEBRA ZC300 ID-kártya nyomtató hatékonyabb, gyorsabb és könnyebben kezelhető a beléptetésnél mint az Ön nyomtatási applikációja. A ZXP Series 3 nyomtató újabb utódjaként a ZEBRA ZC300-at bárhová elhelyezhető dizájnnal tervezték, így nagyszerű választás lehet professzionális szintű kártyák készítéséhez még a legkisebb irodahelyiségekben is! A beépített vezérlésnek köszönhetően a könnyen leolvasható LED-kijelző azonnali állapotot biztosít az összes nyomtatási feladathoz.

Mit tud a Zebra ZC300 nyomtató és mit tud kínálni Önnek?Megbízható teljesítmény:
A Zebra ZC300 100 kártya befogadására képes, és óránként 200 színes vagy 900 fekete-fehér kártyát nyomtat 300 dpi felbontással. Tartalmaz továbbá egy beépített kézi kártyaadagolót az egyszerű egykártyás feldolgozáshoz vagy a többkártyás kötegelt nyomtatáshoz. A nagyobb biztonság érdekében nyomtatófedél zárral is rendelkezik, amely megakadályozza például a kártyalopásokat nyilvános vagy közös munkahelyeken. Természetesen kínálatunkban talál nyomtatható plasztik kártyákat is.

Egyszerű és hatékony nyomtatókezelés:
A ZEBRA ZC300 nyomtatót LED/LCD kijelzővel tervezték, és könnyen érthető szöveges üzeneteket és animációkat biztosít, így a ZC300 használata rendkívül egyszerű! Ragasztószalagot helyezhet be, javítószalagot a nyomtatóba, újratöltheti az adagolótálcát stb. A ZC300 nyomtató könnyedén kezeli az összes személyi igazolvány nyomtatási igényét. A szalagcsere sem lesz könnyebb, a bemeneti és kimeneti tálca progresszív kialakítása pedig rendkívül egyszerűvé teszi a kártyák behelyezését és eltávolítását!

Fejlett, helytakarékos kialakítás:
Érdekli, hogy találna-e helyet ennek a nyomtatónak, és hogy ez a nyomtató megfelelne-e a belső térnek? A Zebra ZC300 szinte bárhol elfér! Használható kis és nagy irodákban.

Intuitív eszközök:
Nyomtatás előtt szeretné látni a kártya dizájnját? Egyszerűsítse az igazolvány gyártási folyamatát továbbfejlesztett beállításokkal, amelyek gyors és egyszerű navigációt tesznek lehetővé a nyomtató felületén. A legjobb az egészben az, hogy a tényleges nyomtatás előtt megtekintheti, hogyan néznek ki kártyái, és a beállítások módosítása hogyan változtatja meg a kártyák megjelenését.

Normál USB és Ethernet csatlakozások:
Kezelje helyi vagy távoli nyomtatási programját egy vagy több számítógépen szabványos hálózaton keresztül, beépített USB- és Ethernet-kapcsolattal.

Intelligens fejlesztések:
Az újonnan tervezett 100 kártyás bemeneti és kimeneti tálcákkal a Zebra ZC300 megváltoztatja a kártyák behelyezésének és eltávolításának módját. A kimeneti ajtón keresztül eltávolíthat egyetlen kártyát vagy a teljes kártyacsomagot. Most már nem kell aggódnia az üres tálcák gyakori újratöltése miatt, mert mindkét tálca azonos kártya kapacitást kínál.

Problémamentes karbantartás:
A könnyű használhatóságot szem előtt tartva a Zebra ZC300 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a nyomtató egyedi ajtókilincsének segítségével egyetlen mozdulattal színt vagy monokróm fekete szalagot váltsanak. A beépített intelligens chipeknek köszönhetően soha nem kell aggódnia amiatt, hogy a nyomtatószalag megfelelően van-e felhelyezve, vagy mikor kell kicserélnie a szalagot.

Biztonság:
A Zebra ZC300 ID Card Printer kifinomult biztonsága megakadályozza a jogosulatlan kártya nyomtatást a nyomtató és a gazdagép közötti hitelesítés révén. Ez az egyoldalas nyomtató úgy van felszerelve, hogy megvédje szervezete érzékeny adatait a nyomtatási folyamat során.


Hiszünk abban, hogy a Zebra ZC300 nyomtató nagyszerű választás lesz az Ön számára!

Kosárban van már a nyomtatója?

A Zebra ZC300 nyomtató első indítása előtt olvassa el a következő „Hogyan tovább, használati utasítások és videók” című cikkünket.