(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Miért vásároljunk dokumentumszkennert?

Az irodai, üzleti vagy otthoni gyakran figyelmen kívül hagyott eszközök a dokumentumszkennerek. A többfunkciós nyomtatók gyártói mindenekelőtt szükségtelennek és cserélhetőnek minősítik őket. A többfunkciós nyomtató automatikus adagolójának élettartama nagyon korlátozott a dokumentumszkennerhez képest. A többfunkciós nyomtató adagolóját csak alkalmankénti napi szkennelésre és szabványos, 80 g/m2 tömegű szabványos dokumentumok másolására tervezték.

Nyilvánvalóan magasabb követelményeket támaszt a dokumentumszkennelés, amely állítólag mindenféle dokumentum szkennelését fedezi. Vannak, akiknek csak közönséges irodai papírt kell beszkennelni, másoknak mátrixnyomtatók vékony papírjait is, amelyeket még mindig használnak például szállítólevelekhez. A könyvelésben történő archiváláshoz hőpapírra, pénztárgép nyomtatókból kinyomtatott dokumentumokat, bizonylatokat vagy vastag papírra nyomtatott parkolórendszerekből származó dokumentumokat kell beszkennelni. Az egészségügyi iparban szükség van különböző méretű dokumentumok archiválására, beleértve a hosszú formátumokat is különféle anyagokon - a gyenge receptektől a vastag fedőlemezekig. Az egészségügy is digitalizálja a filmeket. Általában különböző névjegykártyákat, személyi igazolványokat, plasztikkártyákat, nem szabványos hosszú műszaki kártyákat stb. szkennelnek és kinyernek... Ebből azt látjuk, hogy a dokumentumszkenneléshez valóban szükség van egy külön készülékre, amely a "dokumentum saláta" feldolgozására van optimalizálva."

A dokumentumszkenner megvásárlásának másik fő oka a nagy tartósság, a napi terhelhetőség és a hosszú élettartam, beleértve az adagoló alkatrészek hosszú élettartamát. Az irodai többfunkciós eszközök automatikus adagolóit több tízezer-százezer beolvasásra tervezték, így a dokumentumszkennerek több millió szkennert képesek kezelni. Az adagolóelemek a felhasználó által könnyen cserélhetők, így nincs szükség rendszeres szervizelésre. A dokumentumszkenner napi terhelése a modellválasztéktól függően több tízezer beolvasásban változik. A szkennerek alsóbb típusaitól kezdve az a szabály, hogy mindkét oldalt egy menetben szkenneljük, valamint a dokumentum kétszeri benyújtásának ultrahangos vezérlését. Így gyorsan és megbízhatóan szkennelheti be dokumentumait.
 
Az Epson síkágyas, átmenő és kombinált A4-es és A3-as lapolvasók széles választékát kínálja. A kis mobil szkennerektől a nagy teljesítményű, percenkénti 180 kép szkennelési sebességű szkennerekig. Választhat USB 3.0, Ethernet (LAN) vagy Wi-Fi interfésszel rendelkező szkennert. Különösen a hálózati szkennelés növekszik most, mivel lehetővé teszi több felhasználó megosztását egy lapolvasón. A Document Capture Pro szkennelő szoftver munkaállomásos és webes adminisztrációval rendelkező szerververzióban is létezik. Ez a szoftver lehetővé teszi a szkennelés automatizálását azáltal, hogy az egyes lépéseket egyetlen egérkattintással egyesíti. A DCP szoftver számos hasznos információ végrehajtását teszi lehetővé - OCR szövegfelismerés, képautorotáció, méretvágás, vonalkód (EAN) felismerés, dokumentumok beállított paraméterek szerinti szétválasztása és természetesen a dokumentum meghatározott helyre mentése, beleértve a felhőtárolást is vagy e-mailben elküldve. Nem csak a vállalkozások számára, az Epson dokumentumszkennereket nagyon egyszerűen telepítheti IT-környezetébe, és egyszerűen kezelheti őket, mint az összes többi Epson-eszközt, az Epson Device Admin alkalmazáson keresztül.
 
Az Epson dokumentumszkennerei egyértelműen bevált megoldást jelentenek a dokumentumok digitalizálására.

Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást nem csak minden méretű cégnek, hanem az államigazgatásnak is, ahol jelenleg a digitalizáció kap nagy lendületet.

 

Kínálatunkban minden neves globális gyártó szkennereit megtalálja:

 

A cikket az Epson Europe CZ & SK ihlette.

A CDRmarket az Epson Europe CZ & SK ezüst partnere.