(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Kábeljelölők nyomtatása

Vezetők, kábelek áttekinthető jelölése nem csupán az esztétikai benyomáson alapszik. A minőségi jelölés mindenekelőtt leegyszerűsíti a szerelőmunkákat, ezt követő javításokat, felülvizsgálatokat és karbantartást. Erről hosszú órákon keresztül tudnának mesélni a villanyszerelők, távközlési dolgozók, revíziós technikusok és még sok más szakmabeli munkás.

Ezért ha a kábelek és vezetékek minőségi jelölése az Ön cége számára is abszolút prioritás, akkor van egy jó hírünk az Ön számára. A kínálatunkban szereplő zsugorcső címkézőkkel, vagy ha úgy szeretné zsugorcső nyomtatókkal a vezetők és kábelek jelölésénél nyugodtan lehetnek a lehető legmagasabb ambíciói is.

A modern nyomtatók kombinálva a legkorszerűbb termál transzfer nyomtatási technológiával, speciálisan kompatibilis festékszalagokkal és nem utolsó sorban feliratozható kábeljelölő csövekkel garantálják a kivételes eredményeket. Egyszerűbben mondva a zsugorcső nyomtatók és a minőségi fogyóeszköz a gyakorlatban gondoskodnak arról, hogy a jelölés a csövekről nem tűnik el és még évek múltán is különösebb problémák nélkül jól olvasható lesz.

A kábeljelölő nyomtatók kellemesen meglepnek. Függetlenül a márkától vagy gyártótól.

A Partex cég termékeinek csengése van a világon. Használják őket mindenhol, ahol anyagok, kábelek és elektromos berendezések állandó és megbízható jelölésére van szükség. Különösebb erőfeszítés nélkül megtalálnánk a Partex termékeket háztartásokban illetve irodákban, vagy hasonlóan erőművekben, ipari épületekben és középületekben is. Ezért nem meglepő, hogy a Partex nyomtatók gazdag képviselete megtalálható kínálatunkban is.

Jó hír az a tény is, hogy a Canon, Supvan, Biovin, L-mark, PT vagy Maxv  gyártók kábeljelölő nyomtatói semmilyen jelentős mértékben nem maradnak le, és igyekeznek a Partex berendezésekkel lépést tartani. Így a csőjelölők többnyire teljesen automatizáltak és rengeteg fejlett funkcióval felszereltek, amelyek több modellnél is egyetlen gombnyomással elérhetők. A zsugorcső nyomtatók az egyszerű kezelhetőségen kívül rendelkeznek ugyancsak kényelmes billentyűzettel és méretes kijelzővel.

Elégedett lesz a jelölőcsövek nyomtatásával is, ezek a berendezések képesek feliratozni 2 – 6 milliméter átmérőjű csöveket. A zsugorcső nyomtatók kompakt méreteikkel is örömet okoznak, melyek nélkül terepen nem lennének alkalmazható. Ha viszont nem feltétlenül követelmény a mobilitás, akkor választhat az asztali termál transzfer nyomtatók közül, melyek képesek megfelelni bármilyen magas követelményeknek.

Dicséretet érdemelnek a szalagok és csövek is

A termál transzfer nyomtatáshoz szükséges kompatibilis szalagok különféle méretekben és színkivitelekben állnak rendelkezésre. Így mindenki megtalálja a sajátját. Ugyanaz elmondható a jelölő csövekről is. Feliratozható csövek kaphatók sárga vagy fehér színben. A jelölő csövek mérete 2 mm-nél kezdődik, és szinte rendszeresen 0,5 mm-el növekszik egészen 7 mm átmérőig. Nyomtatás után így ráhúzhatja különböző vastagságú vezetőkre.

Természetesen a jelölő csövek alapvető tulajdonsága az alkalmazkodás a vezetékhez vagy kábelhez anélkül, hogy elfordulnának vagy eltolódnának. Jó szolgálatot nyújtanak a kerek vagy ovális kábeljelölő csövek, de ha követelmény a vezető tökéletes átfogása, akkor mégiscsak leginkábba a fehér vagy sárga zsugorcsövek felelnek meg. A csövek zsugorodási aránya különböző lehet. Általában azonban a zsugorcsövek eredeti átmérőjük felére 2:1 zsugorodnak, de nem kivételesek a 3:1 arányban zsugorodó csövek sem.