(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Irodaszerek, melyek megkönnyítik munkáját

Bútorok vagy irodai technikai felszerelésen kívül semmilyen, még egy otthoni iroda sem boldogul különböző apró irodai kellékek nélkül. Első pillantásra látszólag jelentéktelen apróságok gyakran tudnak fontosak lenni, és felbecsülhetetlen értékű szolgáltatást nyújtani. Például egy tűzőgép, iratrendező vagy akár a közönséges ragasztószalag. De ne siessük el, menjünk szépen sorban. A következő sorokban bemutatunk Önnek több olyan irodai kelléket, melyek az Ön irodájából sem hiányozhatnak.

Irodai kellékek dokumentumok áttekinthetőbb szervezéséhez és archiválásához

Emelőkaros iratrendezőkkel dokumentumai rendszerezését kézben tarthatja. Minden fontos szerződést, levelet, táblázatot, számlát és más jelentős iratokat áttekinthetően berakhat a D. RECT emelőkaros iratrendezőbe, amely A4-es formátumú dokumentumokra szolgál. Az iratrendező ellátott minőségi emelőkaros mechanizmussal, hátán kétoldalas cserélhető címkével és kerek kihúzólyukkal, hogy könnyen kezelhető legyen szekrényből vagy polcról való levételekor. Külsejét PVC bevonat fedi és alsó éleit fémsínek védik a kopástól. Az iratrendező szélessége 7,5 cm, de keskenyebb iratrendezőket is kínálunk 5 cm szélességgel.

Azonban lehetőség van a dokumentumok szervezésénél és archiválásánál matt vagy átlátszó lefűzhető genothermekhez is nyúlni, melyek sikeresnek bizonyultak és közkedvelt irodai segédeszközzé váltak.    

Irodai papírok, öntapadó címkék és jegyzettömbök

Ezek az irodai kellékek biztosan nem hiányozhatnak az Ön irodájából sem. Irodai papír normál nyomtatáshoz és igényesebb alkalmazásra, vagy családi üdülésekről származó fényképek nyomtatásához szükséges fotópapír mindig kell, hogy legyen kéznél irodájában. Kínálatunkban különböző grammsúlyú irodai papírokat találhat. Például a ColorCopy irodai papírt 90 g/m2 grammsúllyal használhatja minőségi tintasugaras vagy lézernyomtatáshoz is.

Nem kellene észrevétlenül hagyni az öntapadó címkéket sem, melyek többek között alkalmasak hordozók (CD, DVD) jelöléséhez vagy címezhető címkék nyomtatására. Választhat különböző méretek és alakok széleskörű kínálatából. Az irodában azonban biztosan hasznát veszi az öntapadó jegyzettömböknek is, melyekre jegyzetelhet vagy üzenetet írhat és felragaszthatja látható helyre.

Apró irodai eszközök

Az iroda felszerelését még olyan apróságok is, mint a gombostű, gemkapocs, radírgumi, ragasztó vagy a bevezetőben említett tűzőgép is kiegészítik. A tűzőgépek megbízható segítőtársak olyan esetekben, amikor az irodában rendbe szeretné rakni a papírokat és összekapcsolni a szerződéseket. Jó szolgálatot tehet a DELI  0327 tűzőgép, amely kifinomult ergonómiájának köszönhetően tökéletesen illik a kézbe. A tűzőgép kapocsadagolóval rendelkezik, ahová behelyezhető 120 standard 24/6 méretű tűzőkapocs, amely a legtöbb irodai tűzőgépbe megfelel. Természetesen rendelkezünk kiváló minőségű acél tűzőkapcsokkal 26/6 méretben is.   

Irodai írószerek

Irodaszerek, mint a markerek, szövegkiemelők, golyóstollak vagy törölhető rollertollak a felszerelés elengedhetetlen részei és biztosan egyetlen iroda vagy otthoni dolgozószoba sem tud meglenni nélkülük. A praktikus Errata törölhető rollertoll lehetőséget nyújt Önnek nyelvtani vagy számítási hiba kijavítására egyszerűen a szöveg törlésével. Markereknek és szövegkiemelőknek köszönhetően pedig írhat bármilyen felületre. A szövegkiemelők nemcsak az így megjelölt szövegre hívják fel a figyelmet, de egyben lehetővé teszik többoldalas szövegben az egyszerűbb és gyorsabb tájékozódást.

Irodai eszközök mindenki számára

Cégünk nem tartozik újoncok közé, a piacon van már több mint 16 éve. Ez idő alatt fokozatosan bővítettük nemcsak nyomtatóink kínálatát, hanem a kapcsolódó fogyóeszközöket is. Az irodaszerek sem képeznek kivételt. Ebben a kategóriában megtalálja minőségi és bevált irodai eszközök széleskörű kínálatát, melyek megkönnyítik mindennapi irodai munkáját. Győződjön meg róla személyesen!