(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Címkenyomtatók kis nyomtatási mennyiséghez

Van egy kisebb web shop-ja, vagy csak az irodában kell fájlokat jelölnie? Kínálatunkban a legjobb hőcímkenyomtatókat tudjuk ajánlani TOP minőségben! A hőnyomtatók hővel nyomtatnak. Így ezekhez a nyomtatókhoz nincs szükség tintára, tonerre vagy szalagra. A speciális papír (címke) kémiailag van kezelve, így csak a kívánt szöveg vagy egyéb fekete színű motívum jelenik meg rajta. Ennek köszönhetően ezek a nyomtatók nagyon könnyen kezelhetők, emellett nagyon tartósak és könnyűek. Csak fekete-fehérben nyomtatnak, ezért elegendőek a kiskereskedelemben, ahol nagyon népszerűek. Hátránya a hőpapír érzékenysége, amely érzékeny a hő- vagy fényváltozásokra. Élettartama rövid, és idővel elveszti olvashatóságát. Ezek azonban tökéletesen elegendőek szállítási címkék és hasonlók nyomtatásához.
A közvetlen nyomtatásra szolgáló hőnyomtatókat leggyakrabban nyugták, szállítási címkék vagy látogatói névjegykártyák nyomtatásakor használják.
A kínálatunkban megtalálható megfelelő változat a Brother-QL700 címkenyomtató.Mik az előnyei?
  1. Integrált címkeszerkesztő szoftver telepítés nélkül
  2. Beépített vágó meghatározott hosszúságú címkék készítéséhez
  3. Extrém nyomtatási sebesség, akár 93 címke percenként
  4. A címkék legfeljebb 62 mm szélesek és 1 m hosszúak lehetnek
 
Kínálatunkban megtalálja az újabb Brother QL-800 és Brother QL-810W modelleket is. Ezeknek piros nyomtatási funkciójuk is van. A speciális DK-22251, 62 mm x 15,24 m címkék hasznosak lesznek ehhez. Természetesen ilyen típusú címkéket is talál kínálatunkban.

A címkenyomtató csomag a következő címkéket tartalmazza:

DK-11201: szabványos címkék kezdőtekercse, 29 x 90 mm, tekercsenként 100 címke

DK-22205: kezdő folyamatos papírtekercs, 62 mm x 8 m

Válassza ki kínálatunkból a megfelelő címkenyomtatót, amellyel néhány perc alatt felcímkéz bármit, amire szüksége van!