(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Bemutatjuk az új DYMO LabelWriter nyomtatócsaládot - LW550, LW550 Turbo és LW 5XL

Fedezze fel a nagysebességű új generációs címkenyomtatást. A DYMO LabelWriter LW550, LW550 Turbo és LW 5XL segítségével a nyomtatás igazi élmény lesz. Nekik köszönhetően olyan hatékony és árban előnyös címkenyomtatást kap, amilyennel korábban még nem találkozott.

 

Készítsen profi címkéket borítékokra, csomagokra és egyebekre

Ha profiként szeretne bemutatkozni, akkor mindenképpen támaszkodjon a nyomtatott címkékre, amelyeket nemcsak az irodai postaküldeményeknél, de különféle szállítandó csomagokhoz, mappákhoz és hasonló dolgokhoz is kihasználhat. A DYMO Label Writer nyomtatók szupergyors és hatékony megoldásokat kínálnak a postai küldemények, archiválás, látogatáskezelés és bármilyen egyéb címkék professzionális igényeinek területén.

Ezenkívül a DYMO LabelWriter LW550, LW550 Turbo és LW 5XL nyomtatóknak köszönhetően a címkenyomtatás egyszerűbb és kábelek nélkül sokkal kényelmesebb is lesz. Ha csatlakoztatja a Label Writer nyomtatót a Wi-Fi hálózathoz, akkor mostantól bárki nyomtathat címkéket. Ugyancsak nyomtathat címkéket könnyedén bármilyen számítógépről, Mac-ról vagy táblagépről. Ezenkívül a nyomtatók az iOS és Android rendszerrel is kompatibilisek.

Az új DYMO Label Writer termékcsalád előnyei:

  • Automatikus címkefelismerő funkció – első pillantásra látható a tekercsen maradt címkék mérete, típusa és száma
  • Nagy sebesség – az LW550 Turbo modell akár 45%-kal magasabb sebességet kínál, mint a LabelWriter 550, ami percenként 90 címke nyomtatását jelenti
  • Csatlakozás a LAN hálózathoz lehetővé teszi a nyomtatást számítógépes hálózatokról (Ethernet-kábellel történő csatlakozáskor lehetővé teszi a nyomtatást a hálózat bármely számítógépéről)
  • Közvetlen hőnyomtatási technológia – nincs szükség drága tintára vagy tonerre
  • A nyomtató ultramodern, kompakt dizájnja és mérete lehetővé teszi, hogy könnyen elférjen minden munkaterületen

Nyomtasson címkéket modernül, gyorsan és kényelmesen

Nyomtasson lakcím, mappa- és vonalkód címkéket, névkártyákat és bármilyen egyéb szükséges címkét. Nem kell azonban az időt vesztegetnie a megfelelő típusú címke keresésével. A nyomtató beolvassa a címkét, és azonnal beazonosítja a címke méretét, típusát és színét. Játszva megtudhatja azt is, hogy mennyi címkéje maradt, így nem kell attól tartani, hogy elfogynak munka közben.    

Elfelejtheti a drága tintához vagy tonerhez kötődő kiadásokat. A közvetlen hőnyomtatási technológiával kristálytiszta grafikát kap részletes felbontással. A spórolásban ugyancsak segít az automatikus alvó üzemmód, ami ezen felül még természetbarát is. Ha véletlenül a hagyományos címkék Önnek nem felelnek meg, nyugodtan készíthet saját címkéket különböző stílusokból és elrendezésekből. A DYMO LabelWriter LW550, LW550 Turbo és LW 5XL nyomtatókkal biztos lehet benne, hogy nagyszerű segítőtársat kap, amely egyben attraktív kiegészítője lesz minden dolgozóasztalnak.