(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

A zebra termékek a világ több mint 100 országában ismertek

A Zebra Technologies egy globális társaság, amely termékeit számos iparág kulisszái mögött megtalálhatja szerte a világon. 100 országban több mint 10 000 partnerrel, komplex, személyre szabott megoldásokkal biztosít ügyfelei számára jobb láthatóságot.

A Zebra nevezetű fenomén nem jött létre egyik napról a másikra

A Zebra márka története 1969-től íródik, amikor is Edward L. Kaplan és Gerhard Cless megalapította az USA-ban Data Specialties Incorporated néven. Kezdetben a társaság hőtranszfer nyomtatók gyártója és szállítójaként működött.

1982-ben azonban a cég tevékenysége tárgyát a speciális címkézési rendszerekre összpontosította, majd négy évvel később a nevét Zebra Technologies Corporation-re változtatta. 2014-ben egyesült a Motorola Solutions társasággal, és így globális társasággá vált, amely berendezések egész sorát kínálja az AIDC számára.

A Zebra többet kínál, mint csak címkenyomtatót

Jelenleg a Zebra vezető márka a vonalkód-nyomtatók, vonalkód-olvasók, öntapadós címkék, mobil berendezések és természetesen a címkenyomtatók és műanyagkártya-nyomtatók területén is. Ezen kívül RFID-adatgyűjtési megoldásokhoz, valós idejű helymeghatározó rendszerekhez (RTLS) és sok más terület rendszeréhez gyárt és szállít alkatrészeket.

Termékei és technológiái népszerűek a kiskereskedelemben/kereskedelemben, gyártásban, szállításban és logisztikában, az egészségügyben, közszférában és más munkaágakban. Valóban mindenhol megtalálhatók - üzletekben, postákon, kórházakban, raktárakban, sportstadionokban, repülőtereken, gyártóüzemekben, logisztikai cégeknél és irodákban.

Ökológiai és innovatív márka

A Zebra társaság támogatja az etikus vállalkozást és a környezetvédelmet a termékek és termékmegoldások környezetbarát tervezésével és környezetbarát gyártásával. Emellett nemcsak szolgáltatásaiban, hanem az ellátási lánc üzemelésében is fenntartható intézkedéseket keres és hajt végre.

A Zebra megoldásait úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek az egymással kommunikálni képes integrált platformok gazdag ökoszisztémájában – és idővel fejlődjenek az Ön igényei szerint.

A Zebrával mindig egy lépéssel előrébb jár

A vállalkozás minden mozgó részére való tekintettel az innovatív technológiák alkalmazása a hardver, szoftver és az alkalmazottak összekapcsolására szó szerint szükségszerű. Ezzel nemcsak időt és pénzt takarít meg, de egy időben elkerüli a hibákat is. A Zebra intelligens nyomkövetési technológiái és megoldásai digitális dimenziót kölcsönöznek a fizikai dolgoknak – vagyis így okosabban dolgozhat és előnyt szerezhet versenytársaival szemben.