(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

A megfelelő távolságtartás meghatározása padlószalag segítségével

Padlók, falak vagy rakodó rámpák – a jelölőszalagok valóban bárhol használhatók. Ideálisak intenzíven terhelt utak és raklapok szállítására szolgáló sávok jelölésére, valamint csövek színazonosítására. Az utóbbi időkben azonban gyakrabban használják a járványellenes intézkedések keretén belüli megfelelő távolságtartás és egyéb határok jelölésére. Ma rávilágítunk, hogy milyen módon.

Az elhatárolt területek megfelelő jelölése

Jelenleg szükségessé vált a koronavírus fertőzés kockázatának minimalizálása a higiéniai intézkedések betartása által. Ide tartozik többek között a szükséges távolság betartása, amelyre a padlószalag kiválónak bizonyult. A speciális színes jelölőszalagot mintha csak az ajánlott távolságok jelölésére vagy a belépni tilos területek meghatározására teremtették volna.

Hogy maximálisan elégedettek legyünk a felragasztott padlójelölő szalag tartósságával, követnünk kell néhány alapelvet. Annak érdekében, hogy a jelölőszalag a kiválasztott helyen jól tapadjon, és ne váljon le, először alaposan meg kell tisztítani a padló felületét. A szalag felhelyezése után pedig javasoljuk, hogy használjon spatulát vagy más megfelelő eszközt az optimális felragadáshoz és a szalag felületének kisimításához.

A padlószalagot mintha jelölésre teremtették volna

A padlójelölő szalag használható fa, laminált, csempe vagy PVC felületen bárhol nyilvános területeken. Javasoljuk alkalmazni talajra, különösen olyan helyeken, ahol sorok alakulhatnak ki vagy ahol kliensek, ügyfelek gyülekezése várható el. Felhasználása nagyon egyszerű. Arra való tekintettel, hogy a padlószalag elegendően alkalmazkodó és flexibilis, felragasztható a szükséges görbe és ívelt alakokban is, úgy, ahogy az adott hely megkívánja. A padlószalag jó segítőtárs folyosók, diszkrét zónák csempézésénél és a kívánatos távolságok kiemelésénél.

Egyszerűen kijelölheti vele a biztonságos távolságot a várótermekben és irodákban, a távolságot a jegykiadó ablakoktól, pultoktól vagy pénztáraktól. A padlószalag tartós és funkcionális, telepítése egyszerű, magas ellenálló képességgel és hosszú élettartammal rendelkezik. Telepítéskor csak annyit kell tennie, hogy eltávolítja a fóliát és a szalagot egyszerűen odaragassza, ahol szükség van rá.

Egyszerű alkalmazás és könnyű karbantartás

Gyakran előfordul, hogy a padlószalag segítségével készített nem régi jelöléseket meg kell változtatni, vagy akár teljesen el kell távolítani. A speciális ragasztórendszernek köszönhetően a jelölőszalagjaink könnyen eltávolíthatók a felületről anélkül, hogy ragasztó maradjon vissza. Ez az oka, hogy megfelelnek a gyorsan változó körülményeknek. Ezenkívül más kedvező tulajdonságokkal is rendelkeznek, mint például a magas hőállóság (egészen 60 °C-ig) valamint a nedvességgel és UV-sugárzással szembeni ellenállás.