(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Epson ColorWorks színes címkenyomtatók

Különböző méretű színes címkéket szeretne nyomtatni otthonában, cégében vagy irodájában? Az Epson ColorWorks segítségével ez nagyon egyszerű. A fogyóeszközök – utántöltők és nyomathordozók (papír, vinil és egyéb anyagok) széles választékának köszönhetően pedig szinte bármit kinyomtathat.

Az Epson ColorWorks C3500 nyomtatók olyan ügyfelek számára alkalmasak, akik színes címkéket szeretnének nyomtatni, például színes logóval és képpel ellátott csomagolási címkéket, vonalkódos jegyeket és személyi igazolványokat vagy termékinformációs címkéket.

Pénz megtakarítás
Külön pigment tintapatronokkal ez a színes címkenyomtató ideális a nyomtatási költségek csökkentésére. Csak egy használt színt kell kicserélnie.
Könnyű kezelhetőség
Könnyedén nyomtathat sokféle anyagra, beleértve a matt és fényes bevonatú papírt, valamint az átlátszó címkéket. Ez azt jelenti, hogy pontosan olyan típusú címkéket nyomtathat, amelyekre szüksége van. Az LCD-kijelző a tintaszintet és a nyomtató állapotát mutatja. Az egyszerűen beállítható szoftver lehetővé teszi a nyomtató kezelését speciális képzés nélkül.
 
 
Miért vásárolja meg az Epson ColorWorks C3500-at?

  • Tartós nyomatok. Hosszantartó pigment tinta
  • Magas nyomtatási sebesség. Címkenyomtatás akár 103 mm/sec sebességgel
  • Matt, fényes papír és egyéb hordozók. Nyomtatás sokféle hordozóra
  • Könnyen kezelhető. LCD kijelző a tintával és a nyomtató állapotával
  • Költségmegtakarítás. Egyedi tintapatronok
 
 
 
 
 
 
 
 
Az Epson ColorWorks C4000 nyomtatók kompatibilis és könnyen használható asztali nyomtatók bővített csatlakozási lehetőségekkel és nagyobb rugalmassággal. A nyomtatók kis és közepes mennyiségű nyomtatásra alkalmasak. Fényes vagy matt színes nyomtatást kínál.

Egyszerű integráció és különböző csatlakozási lehetőségek

A C4000e nyomtatót egyszerűen integrálhatja és csatlakoztathatja meglévő rendszereihez. Illesztőprogramok állnak rendelkezésre ESC Label, Linux és Mac rendszerekhez. Az iOS és Android rendszerhez készült új SDK-ink segítségével egyszerűen és intuitívan nyomtathat táblagépéről. Ezenkívül lehetővé teszik egy opcionális Wi-Fi dongle hozzáadását, amellyel bárhonnan nyomtathat. Kompatibilis a ZPLII programozási nyelvvel.

Kompakt kialakítás és könnyen használható

A C4000e egy rendkívül intuitív címkenyomtató, amely azonnal használható. A nagy (6,9 cm) LCD kijelző megkönnyíti a kezelést. A médiaszerepek könnyen felcserélhetők vagy helyettesíthetők másokkal. A nyomtató egy automata vágóval is fel van szerelve, amely könnyen cserélhető szakember látogatása nélkül.

Fényes vagy matt fekete tinta

A speciális médiakövetelményekre szabott C4000e fényes vagy matt fekete tintával érkezik, hogy segítsen éles fekete szöveget és gazdag képeket készíteni különféle nyomathordozókon.
 
 
 
Miért vásárolja meg az Epson ColorWorks C4000-et?

  • Kiváló nyomtatási minőség. Színillesztő funkció és széles színválaszték
  • Könnyű kezelhetőség. Egyszerű beállítás és rendkívül intuitív használat
  • Integrációs lehetőségek. Zökkenőmentesen kiegészíti a meglévő rendszereket.
  • Gondmentes. Átfogó CoverPlus jótállási lehetőségek
  • Fényes vagy matt fekete tinták. Az Ön médiatípusához szabva