(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Brother tintasugaras és lézernyomtatók

A Brother a világelsők szűkebb csoportjába tartozik a maga területén. A cég megbízható szkennerekkel, ügyes címkenyomtatókkal és ugyancsak első osztályú tintasugaras, illetve lézernyomtatókkal rendelkezik, amelyeket számos hasznos funkció ékesít. Ezért egyáltalán nem meglepő, hogy ennek az elismert márkának a műhelyéből származó nyomtatók az óriási versengés ellenére rendszeres időközönként képesek rangos nemzetközi díjakat nyerni.

 

A Brother tintasugaras és lézernyomtatók minden oldalról figyelmet keltenek

A díjak közül kiemelhetjük az IF Design Award 2019 díjat, amelyet a Brother termékportfóliójából a kiemelkedő dizájnért mindjárt két berendezésnek is odaítéltek. Az első esetben a HL-L3270CDW színes lézernyomtatóról volt szó, a másik pedig a P-Touch modellsorozat címkenyomtatója.

Azonban a Brother berendezések nemcsak jól néznek ki, de a tonerekkel együtt biztosítani tudják a professzionális nyomtatási minőséget. Természetesen arra való tekintet nélkül, hogy milyen nyomtatási technológiát alkalmaznak. Legyen szó akár tintasugaras nyomtatókról vagy lézernyomtatókról, biztos lehet benne, hogy ezek a termékek megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek, és a magán vagy vállalati feladatok teljesítése során mindig az Ön oldalán állnak majd. A munka hatékonyságát természetesen támogatja a nyomtató hardver és szoftver felszerelése is. És ez az egyik fő oka annak, hogy a Brother lézer- és tintasugaras nyomtatók nem maradnak csak a dizájn díjak mellett.

A Brother lézer- és tintasugaras nyomtatók teljesítménnyel és más paraméterekkel is megszólítanak

A Brother nyomtatók hibátlan, megbízható teljesítménye, felhasználóbarát jellege, egyszerű kezelhetősége és nem utolsó sorban a már említett munkahatékonyság céges vagy otthoni környezetben nem kerülhette el a laikus valamint profi nyilvánosság figyelmét, így sok Brother berendezés nemcsak kiváló értékeléssel büszkélkedhet, hanem a BLI társaság díjaival is, amely a világ elismert egyénisége, ha hardverről, szoftverről vagy a berendezések szolgáltatásairól van szó.

Hogy ne maradjunk csak a szavaknál, a „Kimagasló A3 típusú nyomtató – minden egyben“ kategóriában győzedelmeskedett és a Winter 2019 Pick Award díjat a színes, tintasugaras multifunkciós MFC-J6947DW berendezés nyerte el. A professzionális, többfunkciós nyomtató megbízható modelleket képvisel kétoldalas nyomtatáshoz, másoláshoz, szkenneléshez és faxoláshoz egészen A3-as formátumig, mégpedig a legigényesebb vállalati vagy irodai környezetben is.

Természetesen a Brother társaság portfóliójából származó berendezések bemutatásakor nem hagyhatunk ki más érdekes nyomtató modell sorozatokat sem, nézzük hát meg, milyen választási lehetőségeink vannak. Maradhatunk mindjárt a tintasugaras nyomtatók mellett.

A tintasugaras nyomtatók nemcsak árukkal és méreteikkel szereznek pontokat

A tintasugaras nyomtatók örömet szereznek vonzó árral, megbízható nyomtatással, kompakt méretekkel és magas felbontással is. Amint azt a fentiekben jeleztük, a Brother márka kínálatában rendelkezésre állnak nyomtatók színes családi fotók nyomtatásához és berendezések is, amelyek nagy mennyiségű céges dokumentumok nyomtatásával is megbirkóznak.

Otthon vagy kisebb irodában három, négy alkalmazottal általában nem nyomtatnak több száz vagy ezer dokumentumot. Ezért iskolai projektek alkalmi nyomtatásához vagy napi néhány oldal számlához teljesen megfelel valamelyik tintasugaras többfunkciós berendezés DCP jelöléssel. A DCP nyomtatómodellek időt, pénzt és helyet is megtakarítanak a dolgozóasztalon. A minőségi, éles nyomtatáson kívül szkennelést és másolást is kínálnak, de ha kívánságai listáján a faxolás is szerepel akkor az MFC jelzésű nyomtatómodellekhez kell fordulnia.

Az MFC nyomtatómodellek elbírnak a szokványos és intenzívebb terheléssel is különböző dokumentumok nyomtatásánál, és ezért nagy irodák és cégek igényes környezetében is használhatók. Konkrét berendezések példáihoz nem kell messzire mennünk, elég csak visszaemlékeznünk a fent említett díjnyertes MFC-J6947DW tintasugaras többfunkciós berendezésre.

A Brother lézernyomtatókat egyszerűen nem lehet nem észrevenni

A klasszikus és LED nyomtatási technológiával rendelkező lézernyomtatók egyértelműen nem tartoznak azon berendezések közé, amelyeket figyelmen kívül hagyhatnánk. Most azonban nem a jól sikerült dizájnjukra gondoltunk. Inkább arra a tényre utaltunk, hogy ezek a berendezések nemcsak irodai vagy céges környezetben, de a háztartásban is nagyszerűen végzik dolgukat, ezért esetleges új nyomtató választásakor figyelmet érdemelnek.

A lézer többfunkciós nyomtatók jelölése nagy részben hasonlít a tintasugaras berendezésekhez. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy DPC jelölésű többfunkciós lézernyomtató megvásárlásával olyan berendezést kap, amely lehetővé teszi dokumentumok nyomtatását, szkennelését és másolását is, MFC nyomtatómodell estén pedig a dokumentumokat még faxolhatja is.

A lézeres többfunkciós berendezések kínálata természetesen sokkal változatosabb, és nem marad meg csak ebben a tekintetben. Választáskor tehát előnyben részesítheti a színes többfunkciós berendezéseket, amelyeket mintha csak vonzó, tiszta és éles szövegű dokumentumok nyomtatásához alkottak volna, vagy dönthet a csendes HL jelzésű mono lézernyomtató megvásárlása mellett, amely gondoskodik a kedvező árú fekete-fehér dokumentumok nyomtatásáról és ideális választás nagyobb irodák vagy vállalatok számára, ahol követelmény a nagy mennyiségű nyomtatás.