(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Brother címkézők és címkenyomtatók

A címkézők és címkenyomtatók manapság már nemcsak az ipari ágazatokban vagy irodákban használatosak széles körben, hanem egyre gyakrabban megtalálhatók a háztartásokban is. A címkék hozzájárulnak a munkahatékonyság növeléséhez, az ellátás hatékonyabbá tételéhez és úgyszintén információt nyújtanak vagy figyelmeztetnek.

A piacon több tucat különböző márkájú címkéző van, de közülük ma bennünket leginkább a Brother társaság szalag- és címkenyomtatói fognak érdekelni. Ha azt kérdezi, hogy miért éppen a Brother címkenyomtatók és szalagnyomtatók mellett döntöttünk, mindjárt elmagyarázzuk. Véleményünk szerint az említett berendezések megfelelnek a legszigorúbb minőségi kritériumoknak és mindig készek felajánlani szolgálataikat, akár magán-, vagy vállalati feladatok ellátása során. Gyorsan, megbízhatóan, hatékonyan, költséghatékonyan és bonyolult kezelés nélkül. Ugyanúgy, mint ahogy már ezt megszoktuk a további termékeknél is a Brothet cég kínálatából.

De ez még nem minden. Nagymértékben előnyükre szolgált az a tény is, hogy nemcsak a drága címkenyomtatók intelligens technológiával, hanem a Brother kompaktabb és mindenekelőtt olcsóbb címkézői is támogatni tudják a munka hatékonyságát és az egyszerű tárgyazonosítást. Hogy nemcsak olcsó reklámról van szó, meggyőződhet a következő sorokban.

Mindenki talál magának valót

A Brother társaság igazán nem hagy semmit a véletlenre. Így rendelkezésre állnak címkézők és címkenyomtatók otthoni illetve irodai használatra, vagy ipari címkézésre, a munkahely megszervezéséhez és az áru osztályozásához. És hogy ne maradjunk csak a szavak mellett, megnézzük közelebbről a Brother berendezések konkrét sorozatait.

Kezdhetjük a hagyományos vagy zseb számítógépekhez csatlakoztatható P-touch címkenyomtatókkal, amelyek Wi-Fi vagy Bluetooth segítségével nyomtathatnak címkéket okostelefonról vagy táblagépről is. A Brother P-touch nyomtatók kínálatában integrált billentyűzettel és LCD kijelzővel ellátott asztali berendezéseket, valamint QWERTY billentyűzettel és háttérvilágítású kijelzővel felszerelt kompakt hordozható nyomtatókat is találunk, amelyek tökéletesek villanyszerelők és szerelőmunkások számára. De nehogy tévedésbe essen. A hordozható címkéző nemcsak az elektromos vezetők és hálózati kábelek jelölésénél érvényesül, hanem vagyonkezelésnél, irodákban és háztartásokban is.

A P-touch címkézők 12 mm, 18 mm, 24 mm, de 36 mm széles Brother szalagokat is nyomtathatnak. Nos, és ha már a szalagoknál tartunk, megemlíthetjük a nyomtatott TZe, TZe-FX, TZe-S és a HSe zsugorszalagok kivételes tartósságát is.

Brother asztali nyomtató vs. ipari címkéző

Ha árban előnyös alternatívát keres kisebb nyomtatási mennyiségekhez, gondolkodjon el a Brother asztali nyomtatók QL sorozatán, melyek 50 – 118 mm széles papírcímkéket tudnak nyomtatni. Ezek a berendezések egyszerű kezelést kínálnak, amit értékelni fognak közepes méretű vállalatok és cégek. Az asztali címkenyomtatók nagyszerű választás lehetnek a logisztikai vállalatok, raktározás, kiskereskedelem és egészségügy számára.

A TD sorozatú ipari címkézők számos hasznos funkcióval rendelkeznek, amelyek a címkézést egyszerűvé és maximálisan hatékonnyá teszik. Ugyanakkor a berendezések gyors nyomtatással, tartóssággal és megbízhatósággal tűnnek ki. Az ipari címkézők megbirkóznak nagy mennyiségű nyomtatással, így nekik köszönhetően a nagy cégek, vállalatok, raktárak és szállítmányozási társaságok lépést tudnak tartani a versenytársakkal lakcím, raktári, szállítmányozási vagy bármilyen más típusú címke gyártásában.

A konkrét berendezés megvásárlása előtt érdemes tisztábban lenni az igényeinkkel

Az optimális címkéző vagy címkenyomtató kiválasztása sokban hasonlít a tintasugaras vagy lézernyomtató kiválasztásához. Ezért a berendezés megvásárlása előtt ebben az esetben is figyelembe kell venni a címkenyomtatás gyakoriságát és mennyiségét. Természetesen nem feledkezhetünk meg a berendezés csatlakoztathatóságáról és a címkéző kívánt funkcióiról vagy lehetőségeiről. Terepen történő címkenyomtatás különleges követelménye esetében figyelembe kell venni az adott berendezés képességét végrehajtani a szabadban ilyen jellegű feladatokat.

Más szavakkal, olyan címkézőt vagy címkenyomtatót válasszon, amely paramétereivel legjobban megfelel az Ön valóságos követelményeinek. Nem létezik ugyanis semmilyen ok arra, hogy miért kellene feleslegesen befektetnie egy nagy nyomtatási mennyiségre rendeltetett drága berendezésbe vagy készülékbe olyan funkciókkal, amelyeket valójában nem is használ ki. Ez természetesen fordítva is érvényes, és több tíz vagy száz címke napi nyomtatására vonatkozó követelmény esetében a címkenyomtatón nem érdemes spórolni.