(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

A JetWorld hivatalos partnere és forgalmazója vagyunk

Mivel folyamatosan igyekszünk új, innovatív és mindenekelőtt minőségi termékekkel gazdagítani termékpalettánkat, úgy döntöttünk, hogy egyesítjük erőinket a következő vállalatokkal új beszállítóval a kompatibilis tintapatronok, tonerek és görgős egységek terén. Melyik cégről van szó, és mit várhatunk kompatibilis termékeiktől? Ez a megtudhatja tőlünk ebben a cikkben...

A JetWorld márka a THI alá tartozik, amelyet 2005-ben alapított a két jelenlegi partner egyike, aki korábban személyesen is foglalkozott nyomtatópatronok felújításával. A THI székhelye a lengyelországi Lodz központjában található, és jelenleg több mint 70 embert foglalkoztat. A termelési és raktárterület 6 000 m2, az értékesítésre kész tonerek és patronok száma pedig átlagosan körülbelül 250 000 darab. Jelenleg a termékválasztékuk több mint 10 000 terméket tartalmaz, és főként a következőket foglalja magában JetWorld kompatibilis patronokJetWorld kompatibilis tonerek a JetWorld kompatibilis hengeregységek.

Mitől PRÉMIUM?

Portfóliójukban megtalálhatóak a nyomtatópatronok újragyártásához szükséges nyersanyagok és alkatrészek is, mint például tonerpor, chipek, OPC dobok és nyomtató pótalkatrészek, beleértve az újragyártott biztosítékokat is. A JetWorld márka egyértelműen büszke a minőségre. Ezáltal, ezek olyan csúcskategóriás termékek, amelyek alkalmasak az igényes felhasználók számára, akik a prémiumabb termékeket részesítik előnyben, de megfizethetőbb áron.

Legnagyobb büszkeségük a kompatibilis tonerekamelyek a legtöbb esetben japán gyártók kiváló minőségű tonerporát tartalmazzák, amelyet a THI laboratóriumaiban kitalált recept szerint kevernek a sajátjukkal. Ezek a tonerporok azon kevesek közé tartoznak a piacon, amelyek gyönyörű, jellegzetes fényű nyomatokat eredményeznek. Ezért garantáltan szinte megkülönböztethetetlenek az eredeti patronoktól.

A JetWorld márka  a gyártás során végzett gondos ellenőrzésnek köszönhetően sokkal alacsonyabb meghibásodási arányt ígér minden patronja esetében. Még élethosszig tartó garanciát is vállalnak termékeikre. Ennyire biztosak kompatibilis patronjaik minőségében. A JetWorld kompatibilis patronokat természetesen a szükséges tanúsítványok - ISO 9001, 14001 és 18001 - szerint is gyártják.