(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

PANTUM - Ismeri már ezt az új terméket a piacunkon? Hadd mutassuk be...

Mostantól az egyik első hivatalos partnere vagyunk a Pantumnak, egy olyan márkának, amely nagy újdonságnak számít a cseh és szlovák piacon. Ez a viszonylag fiatal cég valószínűleg a legtöbbjük számára nem lesz annyira ismert, ezért nagyon örülünk, hogy ma bemutathatjuk Önöknek a Pantumot.

 

Mivel szeretne az új gyártó lenyűgözni és bizalmat építeni?

 A Pantum szlogenje a következő: "Pantum - a nyomtatás új korszaka". Ez a vállalat elsősorban lézernyomtatóklézeres multifunkciós nyomtatók és természetesen tonerkazetták specialistája. Az, hogy csak most lépnek be a cseh és szlovák piacra, ne tévessze meg senki - valójában sokkal régebbi tapasztalattal rendelkeznek. A Pantumot 2000-ben alapították, és 2010-ben nagy sikerrel dobta piacra első lézernyomtatóját. A lenyűgözés tehát nem lehet olyan nehéz, ugye? Mi az, ami leginkább jellemzi a termékeiket?

 

A Pantum termékek előnyei:

  • Megfizethető ár
  • Nagyon alacsony meghibásodási arány és megbízhatóság
  • Környezetbarát megközelítés
  • A szolgáltatás és a nyomtatási megoldások minősége
  • Könnyen kezelhető berendezések
  • Nagyon kedvező üzemeltetési költségek
  • Kényelmes kompakt méretek
  • Abszolút elegendő felszereltség
  • A készülék nagyfokú stabilitása
  • Az illesztőprogramok egyszerű telepítése úgynevezett "egylépéses" eljárással

A piacon töltött idő alatt a Pantum bemutatta sokoldalú termékeit is, köztük új színes lézeres egycélú nyomtatókat és színes lézeres multifunkciós nyomtatókat.


Pantum lézernyomtatók és lézeres multifunkciós nyomtatók

Kínálatunkban megtalálható például a Pantum M6500NW fekete-fehér lézeres multifunkciós nyomtató, amely 4 féle elrendezést és automatikus korrekciós funkciót biztosít. Könnyen kezelhető, a másolási hatás pedig tiszta és rendezett. A Pantum M6500NW lehetővé teszi a vezeték nélküli nyomtatást Wi-Fi interfészen keresztül, és nagyon elegánsan fog kinézni az irodában és otthonában egyaránt. Mindemellett alkalmas az egészségügyben, az e-kereskedelemben, a logisztikai vállalatoknál, a téglaüzletekben és más területeken is.

 

Pantum M6500NW

 

A Pantum lézernyomtatói közül megtalálható a P3305DW is, amely egyszerű, de nagyon modern dizájnnal rendelkezik, fehér színben, szürke akcentusokkal. Ez alézernyomtató inkább a kis- és középvállalkozások számára készült. Lehetőségei azonban egy nagyobb háztartásban személyes célokra is használható.

P3305DWPantum P3305DW kiemelkedik az egyszerű használattal, az optimális funkcionalitással, a gyors indítássak, a hálózati interfésszel, a sebességgel, de ami a LEGFONTOSABB, az alacsonyabb nyomtatási költségekkel. Duplex nyomtatással is rendelkezik, és az M6500NW multifunkciós készülékhez hasonlóan támogatja a vezeték nélküli nyomtatást Wi-Fi-n vagy NFC-n keresztül a LAN hálózati interfész segítségével. Mit mondjunk, ez manapság nagyon is szükséges funkció a nyomtatókban.

Hogy miért és hogyan, arról olvashat blogbejegyzésünkben, melynek címe: "A mobilról történő közvetlen nyomtatás iránti igény egyre nagyobb. Tudja, hogyan kell csinálni?"

 

Mi a helyzet a fogyóanyagokkal?

Pantum tonerekkel mindent könnyen és professzionális minőségben nyomtathat, amire szüksége van.
Ismét a legfontosabb dolog, amire a Pantum büszke, az az alacsony meghibásodási arány, ami a tonerkazettáikat is jellemzi. Elvégre már több mint 10 éve gyártják őket. Valójában a patronok meghibásodása kevesebb, mint 0,5%-ban fordul elő. Ráadásul a Pantumnak van egy olyan víziója, hogy egységesíti a nyomtatókazetták kompatibilitását, így legalább a legtöbb Pantum nyomtató egyféle tonerkazettát használ, ami mindenképpen nagy előny lenne.

TIPP: "Hogyan tároljam a tonereket és a patronokat, hogy a lehető legtovább tartson?"

 
Úgy gondoljuk, hogy a Pantum lézernyomtatók és multifunkciós nyomtatók remek választások lesznek az Ön számára!