(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

A Zebra mobil adatgyűjtők és olvasók ismét pontelőnyben vannak

Fedezze fel a minőségi Zebra terminálokat és mobil vonalkód olvasókat mobil adatgyűjtéshez és vonalkód olvasáshoz. A rendkívül strapabíró kialakításuk, ergonomikus dizájnjuk és páratlan akkumulátorkapacitásuk mellett egyéb előnyöket is kínálnak. Cikkünkben bővebben is beszámolunk róluk.

 

Zebra a top hármasban az Androidos készülékek támogatásában

Zebra olvasók és mobil adatgyűjtők új generációja számos olyan funkciót kínál, amelyek az Androidot a fogyasztóknak szánt operációs rendszerről igazi vállalati operációs rendszerré változtatják. Mindent megtalálhat bennük, amire csak szüksége van, beleértve a biztonságot, eszközkezelést és a vállalti adatgyűjtés támogatását.

Ezenfelül a Zebra társaság 2021-ben az Androidos készülékek támogatási értékelésében bekerült a top hármasba. Ez azt jelenti, hogy a Zebra, mint gyártó valóban magas szinten gondoskodik termékeiről. Az új termékek folytonos innovációja mellett ezt az is bizonyítja, hogy számos frissítést bocsátott ki Androidos operációs rendszerű meglévő termékeihez.

A Zebra mobil terminálok állandó rajongókkal rendelkeznek

Ha kompakt, kis helyen elférő mobil terminált keres, akkor semmiképp se hagyja ki a Zebra mobil terminálokat. Itt hihetetlenül kompakt és könnyű berendezéseket találhat, amelyek könnyen hordhatók, zsinegre, egyenruhára vagy karkötőre is erősíthetők. Ezzel tökéletes mobil partnerré válnak nemcsak a kiskereskedelemben vagy éttermi szolgáltatások terén. Átfogó hangfunkcióinak és a vezeték nélküli fülhallgatónak köszönhetően javítják az ügyfélszolgálat általi és a vállalaton belüli kommunikációt is.

A nagy munkateljesítményt a Zebra mobilterminálokkal végzett munka során komplex funkciók biztosítják, beleértve a színes kijelzőt és a vékonykesztyűs ujjal is vezérelhető érintős technológiát. Említést érdemel még a kellő kapacitású akkumulátor, és a mindig elegendő tárolókapacitást biztosító bőséges memória.  Magától értetődő a beépített vonalkód-leolvasó is, amely lehetővé teszi a feladatok még hatékonyabb teljesítését az árak ellenőrzésétől kezdve a termékkeresésen át egészen az időrögzítésig. A megbízható üzemkészségről a mobileszköz interfészek: USB-C, WLAN a Bluetooth is gondoskodnak.

Magasabb munkahatékonyság a továbbfejlesztett Zebra modellekkel

A maximális termelőképesség és az alkalmazottak kényelme kéz a kézben járnak. A mobil terminálok és vonalkód-olvasók továbbfejlesztett ergonómiája új szögben kínálja a beolvasást, ennek köszönhetően 14%-al növeli a produktivitást, kiküszöböli a csukló elfordulását egészen 55%-al, és akár 15%-al csökkenti az izommunkát.

Ez mögött nem marad le a rendkívül strapabíró kivitel sem, készen állva a raktári környezetre jellemző igényes feltételek közötti munkára. Ellenálló magasból beton felületekre való eséssel, fröccsenő vízzel, porral és szennyeződésekkel szemben. Ezenkívül jól bírja az állandó hőmérsékletváltozásokat extrém melegtől egészen erős hidegig, így a Zebra mobil terminál ideális kültéri raktárakban és udvarokon végzett munkákhoz.

különböző vonalkódok vagy teljes űrlapok egy lépésben történő beolvasására alkalmas SimulScan funkció jelentősen megkönnyíti a dobozokon és raklapokon lévő címkék beolvasását. Ideális több vonalkód, de szövegmezőket, jelölőnégyzeteket, aláírásokat, stb. tartalmazó űrlapok beolvasására is. Így azonnal és további lépések nélkül növelheti termelékenységét.