(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

A Brother sokoldalú TJ sorozatú ipari címkenyomtatói

Ezt a Brother TJ sorozatú nyomtatót az évekig tartó problémamentes nyomtatáshoz fejlesztették ki. Kiváló élettartamuknak köszönhetően nagyfokú tartósságukkal, valamint nagy nyomtatási sebességükkel és nagy tintaszalag-kapacitásukkal jeleskednek, amit biztosan értékelni fog az ipari környezetben történő nagy mennyiségű nyomtatásnál. Kialakításának és különböző csatlakozási lehetőségeinek köszönhetően bármilyen iparágban széleskörű használatra alkalmas.

 

A Brother több változatot is gyártott ezekből az ipari nyomtatókból amelyek különböznek a nyomtatási felbontásban, a nyomtatási sebességben, a nyomtatási szélességben, a lehetséges szalagkapacitásban, valamint abban is, hogy némelyikük LCD érintőképernyős kijelzővel vagy LED-es érintőkijelzővel rendelkezik. Tehát mindenképpen sokféle opció közül választhat, így lehetősége van arra, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelőt válassza ki. A TJ sorozatú címkenyomtatók mindegyik modellje, kivéve a TJ-4005DN modell, amely csak közvetlen hőnyomtatást használ, hőátviteli technológiával nyomtat, így a nyomtatott címkék elképesztően ellenállóak lesznek az elemekkel szemben. Néhányuk még belső tekercselővel is rendelkezik.

Mi a célja egy ilyen belső tekercselőnek a címkenyomtatókban?

A belső tekercselő lehetővé teszi, hogy annyi címkét nyomtasson, amennyire szüksége van. A címkék a nyomtatás során azonnal feltekercselődnek egy takaros tekercsbe a nyomtató belsejében, és a kinyomtatott címketekercs ezután készen áll a kivételre és felhasználásra.

 
 

A Brother TJ sorozatú címkenyomtatók legfontosabb jellemzői:

  • Zökkenőmentes integráció -> különböző nyelvi parancsok támogatása (EPL2, ZPL2, DPL)
  • Idő- és költségmegtakarítás -> nem kell olyan gyakran szalagot cserélni, amit ráadásul nagyon könnyű behelyezni
  • Tartós kialakítás a zord termelési környezethez -> robusztus fémházzal és kerettel rendelkeznek
  • Fokozott termelékenység -> a magas, akár 14 ips nyomtatási sebességnek köszönhetően
  • Első osztályú felhasználói kényelem -> LED, LCD és érintőképernyős panelek segítségével
  • Csatlakozási lehetőségek -> alapfelszereltségként USB, soros port, Ethernet és opcionálisan Wi-Fi és Bluetooth

 

TIPP tőlünk: Az ilyen típusú Brother ipari asztali nyomtatóhoz alkalmas eredeti és kompatibilis öntapadós címkék különböző hosszúságokban és szélességekben, valamint TTR tintasugaras fóliák is találhatóak weboldalunkon.

Ha bizonytalan a megfelelő címkenyomtató kiválasztásában, vagy bármilyen kérdése merülne fel a témával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk Önnek bármiben.

 

-Sára a CDRmarket-től