(Hé - Pé: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.hu

Kényeztesse nyomtatóját és pénztárcáját a TonerBenefit...

A japán Brother a TonerBenefit termékcsalád részeként továbbfejlesztett lézeres multifunkciós nyomtatók és lézernyomtatók már eddig is rendkívül sikeres portfólióját bővítette. A termékcsalád nyomtatóinak nagyon fontos továbbfejlesztése az egyszerűbb keret, amely rövidebb papírutat tesz lehetővé, így csökkentve a papírelakadások kockázatát.

 

A legnagyobb előny egyértelműen a TonerBenefit sorozathoz tartozó Brother tonerek TN-B023 és TN-1090, amelyeket a Brother egyetlen 9,000 HUF áron kínál. Hát nem nagyszerű? A Brother lézernyomtatókhoz és lézeres multifunkciós gépekhez használható eredeti Brother TN-B023 toner hozama például 2.000 oldal 5%-os fedettség mellett.

Nem újdonság, hogy a Brother nyomtató dobegységek nem kapcsolódnak a tonerhez, mint néhány más márka esetében. Ez nem csak a TonerBenefit nyomtatócsaládnál, hanem az összes többi Brother nyomtatónál is így van. Miért említjük ezt? Például a dobegység hozama lehet 20 000 oldal, de a toneré csak 2000 oldal. Ha a dobegység a tonerrel 2in1-ként van párosítva, akkor mindkettőt ki kell dobnia, amikor a toner kifogy, de ha külön van, akkor egyszerűen kicserélheti a dobot, amikor szükség van rá. És most térjünk rá arra, hogy a Brother TonerBenefit nyomtató- és tonercsaláddal valóban pénzt takaríthat meg NEM CSAK az eredeti Brother tonereken, hanem a Brother dobegységeken is.

Sára a CDRmarket-től