vissza a listához

Canon C-EXV5 fekete (black) utángyártott toner

Canon C-EXV5 fekete (black) utángyártott toner
Rendes ár 9 575 ft. (ÁFA-val)
4 644 ft.
3 838.02 ft. (ÁFA nélkül)

Megtakarít 4 931 ft. (51%)

ElértetőségRaktáron van
Raktáron vankevesebb mint 5 db
UtángyártottFekete  szín8300 oldal

Toner alternatív jelölése: CEXV5, C EXV5, C-EXV 5, C EXV 5, CEXV 5, C-EXV5Bk, CEXV5Bk, C EXV5Bk, C-EXV5-Bk, 6836A002, 6836A002AA, 6836A002AB

 

Miért a mi Ügyes tonerünket vegye meg?

  • A Canon nyomtatókhoz megfelelő utángyártott festékkazetták összehasonlítva az eredeti festékkazettákkal alacsonyabb árban vannak, megspórolhat egészen 80% nyomtatási költséget.
  • A Canon nyomtatóhoz való festékkazetta ugyanolyan számú oldalt nyomtat, mint az eredeti és megőrzi ugyanazt a minőséget – éles körvonalak, telített színek.
  • Garancia az Ön elégedettségére.
  • Minden toner szigorú minőségellenőrzésen esik át gyártás közben és teljes mértékben kompatibilis nyomtatójával.
  • Magyarországi és Európai Uniós ügyfeleink által hitelesített.
  • A Canon utángyártott tonerek megfelelnek az STMC szabványnak, amely világszerte elismert szabvány a nyomtatási minőség és a festékkazetta által nyomtatott oldalszámok tesztelésére.
  • Beszállítóink hitelesítettek sokéves tapasztalatuk által és termékeiket az ISO 9001 és ISO 14001 szabványok szerint gyártják.

 

Számos gyártó foglalkozik utángyártott tonerek gyártásával, de a minőség eltérő lehet. Vásároljon alternatív festékkazettát nálunk, mi 100 %-os elégedettséget garantálunk. A mi utángyártott tonerünk megvásárlásával bizonyított minőséget kap és pénzt takarít meg. Mi szakemberek vagyunk, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek utángyártott festékkazetták értékesítésében. Társaságunk a Megbízható cég tekintélyes tanúsítvány tulajdonosa.

Gyártói kód: CEXV5

Alkalmas nyomtatók